14.7 C
София
събота, март 25, 2023

Зрителите ридаят, гледката е страшна. Какво се е случило с Гена Трайкова – СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Година след като напусна шефското си място в Би Ти Ви, журналистката Гена Трайкова е съвсем неузнаваема. Бившата водеща на новините отново е напълняла с поне 10 килограма и от порцелановото ѝ лице като на кукла Барби вече няма и помен.

 
44-годишната Гена се е запуснала напълно, откакто не е на екран. Причината да загуби блясъка си била депресията, в която изпаднала след серията лични и професионални неуспехи.

Дълги години Трайкова дърпаше конците в Би Ти Ви и се ползваше с респект сред всичките си колеги. След като обаче цялото ръководство на медията бе тотално сменено, никоя телевизия не покани журналистката в редиците си и многото си свободно време тя запълва, като изнася лекции на семинари пред хора с различни сексуални ориентации от всякакви възрасти към столична фондация. Всъщност тя е част и от консултативния съвет на въпросното сдружение.
Проверка по рама

Докато работеше в Би Ти Ви, славещата се като една от най-суетните дами в журналистиката Трайкова никога не се показваше публично без силен професионален грим и стилна прическа. В последните месеци обаче тя се носи без абсолютно никакъв макиаж и прикрива качените килограми с широки торбести дрехи, под които фигурата ѝ да не изпъква. Преди време се говореше, че напълняването на Гена се дължало на инвитро процедури, които провеждала, но самата тя така и не потвърди слуха. В момента 44-годишната журналистка отново нямала партньор до себе си. Докато все още бе на шефска позиция в Би Ти Ви, усилено се говореше, че Гена имала интимни отношения със своя подчинен и по-млад колега Иван Георгиев. Той обаче не я последва на изпроводяк и именно това довело до крах в отношенията им. Гена се почувствала предадена от избора му да продължи да гони кариера в медията, от която я пропъдиха. И досега бившият на Трайкова продължава да чете новините, но се ползва с по-голямо доверие пред новото ръководство, защото бе избран да води и няколко живи студия по актуални въпроси заедно със Светослав Иванов.
Преди това Гена пък имаше дългогодишна връзка с Венелин Петков, с когото си тръгнаха по едно и също време от Би Ти Ви. Двамата бяха заедно 6 години и дори бяха стигнали до годеж, но внезапно настъпи крах в уж идиличната им любов. За разлика от нея Петков успя да създаде семейство и се взе със спортната журналистка Николета Маданска, която му роди две деца. В любовната си биография Гена има още един провален годеж с музиканта Лъчо от група „Хиподил“. Рокаджията и журналистката живяха заедно две години и щяха да се женят, но тогава тя поставила кариерата си на първо място и не била готова да изостави работата си, за да бъде майка и домакиня.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ