8.7 C
София
петък, март 29, 2024

Ето как папа Франциск се предаде на глобализма. АНТИХРИСТА !

ПРОЧЕТИ СЪЩО

След като Хорхе Берголио в речта си пред Общото събрание на ООН на 25 септември 2015 г. определи приемането на Програмата за устойчиво развитие до 2030 г. на срещата на върха като „важен знак за надежда“. Надежда, която ще бъде реализирана, ако Програмата се прилага по истински, справедлив и ефективен начин ”, паралелно вървят пътищата на ООН и Ватикана по отношение на Програмата до 2030 г.

Като част от този поход към целите на Програмата за 2030 г., през която преминават Хорхе Берголио и ООН, Папският съвет за култура и фондация „Кура“ ще организират V международна конференция, озаглавена: „ Изследване на ума, тялото и душата как иновации“ и Нови системи за доставка подобряват човешкото здраве . 

Гореспоменатата конференция ще се проведе във виртуален формат от 6 до 8 май 2021 г. и според пресцентъра на Ватикана, „… ще присъстват лекари, учени, етици, религиозни лидери, защитници на правата на пациентите, политици, филантропи и създатели на мнения, които ще обсъдят най-новите открития в медицината, здравеопазването и профилактиката, както и антропологичното значение и културното въздействие на технологичния напредък …

Организаторите ще предложат и разговор на тема:  „Преодоляване на науката и вярата“, за  да се изследват общите черти между религията и духовността, когато става въпрос за здраве и уелнес, като в същото време се изследва връзката между ума, тялото и душата. Дебатът ще се върти около това какво означава да бъдеш човек и ще търси области на сближаване между хуманитарните и природните науки. В края на конференцията Хорхе Берголио ще насочи видео послание към участниците. Поканата за участие се отправя към свещеници, здравни пастирски работници и студенти от папски и католически университети по целия свят. 

По-подробна информация може да бъде намерена на уебсайта на Дикастерията: www.cultura.va и на уебсайта: VaticanConference2021.org.

Но заглавието и логата не само са подобни на програмата за 2030 г., но рекламният плакат е просто богохулен: В него има две ръце с латексни ръкавици за еднократна употреба, тези по тъжен начин поради пандемията, породена от китайския вирус. Той имитира голямата фреска, която е нарисувана по таваните на Сикстинската капела на Ватикана, в която ръката на Бог се присъединява към ръката на Адам, за да му даде живот в един от моментите на Сътворението. Алегория към „масонския нов нормал на човешкото здраве“. 

Проверка по рама

Богохулството е нарисувано и дори Сатана не би могъл да измисли по-добър плакат за конференция във Ватикана: Нашият Бог и Господ, който ни е създал по негов образ и подобие, може да ни зарази с комунистическия вирус и ние трябва да се предпазим от него профилактично .

Според информацията, предоставена от самия Ватикан, участниците в тази конференция не са разточителни за един католик:

  • Д-р Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести на NIH. и член на Оперативната група за коронавируса в САЩ, който заяви в интервю за CNN, че продължаването на блокирането и затварянето на бизнеса е измама и научните изследвания в тяхна подкрепа са фалшива наука. Въпреки че има кръстосани интереси със северноамериканските лаборатории, той пое отговорността за пандемията в САЩ.
  • Челси Клинтън,  известен прогресист , последовател на Църквата на Сатаната и твърд защитник на абортите, който поздрави 2021 г. чрез  туит  към Църквата на Сатана
  • Гуру от Ню Ейдж Дийпак Чопра; 
  • Дама Джейн Гудол, еколог и експерт по шимпанзетата, която сравнява с хората, за да  анимираконференцията. 
  • Изпълнителните директори на Pfizer и Moderna; 
  • Представители на Големите технологии; 
  • И цяла поредица от абортисти, малтузианци и глобалисти, известни на широката публика. 

На свой ред организаторите са наели петима журналисти като модератори, които идват изключително от леви медии като CNN, MSNBC, CBS и Forbes. 

Тази конференция – заедно със Съвета за приобщаващ капитализъм на Лин Форестър де Ротшилд, Глобалния договор за образование и Междурелигиозния пантеон, който ще се проведе през юни в Астана, Казахстан – не са нищо повече от примери за това как настоящият Ватикано се отдалечава от католиците православие, представено в последно време, от Хуан Пало II и Бенедикт XVI. 

Според архиепископ  Карло Мария Вигано  в писмо, изпратено до медиите, където той разсъждава върху гореспоменатата конференция, той буквално казва:

„… Светият престол умишлено се е отказал от свръхестествената мисия на Църквата, ставайки служител на Новия световен ред и масонския глобализъм в антихристиянски контрамагистратура. Същите римски дикастерии, заети от хора, идеологически привързани към Хорхе Марио Берголио и защитени и популяризирани от него, сега продължават без ограничение в безмилостната си работа по разрушаване на Вяра , Морал, църковна дисциплина и монашески и религиозен живот, в усилията, напразни като безпрецедентно да превърне Христовата булка във филантропска асоциация, поробена на Силните сили. 

Магазин за Акумулатори

Резултатът е наслагване върху истинската Църква на секта от еретични и развратни модернисти, които се стремят да легитимират прелюбодейството, содомията, аборта, евтаназията, идолопоклонството и всяко извращение на интелекта и волята. Истинската църква сега е затъмнена, отричана и дискредитирана от собствените си пастири, предадена дори от този, който заема най-високия трон. 

Фактът, че Дълбоката църква е успяла да избере свой член, за да изпълни този адски план в съответствие с Дълбоката държава, вече не е просто подозрение, а явление, на което е от съществено значение да се чудим и хвърляме светлина. Подчинението на Cathedra veritatis на интересите на масонския елит се проявява във всичките му доказателства, в оглушителното мълчание на Свещените овчари и в недоумението на Божия народ, изоставен пред себе си. Друга демонстрация на това изродено либидо сервиенди на Ватикана към глобалистическата идеология е изборът на оратори, които да дават свидетелства и лекции: поддръжници на абортите, използването на фетален материал в научните изследвания, демографския спад, ЛГБТ пансексуалната програма и, накрая, разказа на Covid и така наречените ваксини .

За читателите Карло Mª Vigano беше между годините 1992 и 2009, заедно с Йоан Павел II беше апостолски нунций на SS в Нигерия; По-късно, заедно с  Бенедикт XVI, той  служи като генерален секретар на губернатор на Ватикана между 2009 и 2011 г., а от тази дата до 2016 г. е Нунций на Негово Светейшество във Вашингтон, близо до Ратцингер, който осъди одеялото на мълчанието, разпространено върху педофилията в лоното католическата църква и се изправи пред мощните 

Нека си спомним какво Дева Мария Дева от Ла Салет разкри на две овчарски деца в събота, 19 септември 1846 г. в град Ла Салет-Фалаво (Изер, Франция), когато им се яви: „Рим ще загуби вярата и ще бъде преобразуван.в седалището на Антихриста ”.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ