ЗдравеСветовни Новини

Канадски лекар предупреждава за ваксините срещу COVID и връзката им със съсирването на кръвта | Новините Днес

Източник: Trikooba.com

Д-р Rochagné Kilian е лекар по спешна медицина от Онтарио, Канада, който работи в спешни случаи през последните четири години. Във видеото по-долу той осъжда тревожното повишаване на нивата на D-димер при пациенти, след като са получили ваксина срещу COVID-19.

В подробното и добре реферирано видео той обяснява феномена на микрокоагулацията и защо това показва вероятното развитие на автоимунно заболяване.

Видеото е публикувано от Canadian Covid Care Alliance на 31 октомври 2021 г.

Проверка по рама

Тестът за D-димер е кръвен тест, който може да се използва, за да се изключи наличието на сериозен кръвен съсирек или микро кръвни съсиреци. Тестът търси D-димер в кръвта. D-димерът е протеинов фрагмент (малко парче), който се образува, когато кръвен съсирек се разтвори в тялото ви. Обикновено се използва за диагностициране на различни нарушения на кръвосъсирването, като дълбока венозна тромбоза (DVT), която е кръвен съсирек, открит дълбоко във вена.

Ако всички, които са получили ваксината срещу COVID, трябва да направят тест за D-димер, какво биха показали данните? Някои лекари се опитват да отговорят на този въпрос, за да помогнат на своите пациенти.

Д-р Килиан е един от няколкото лекари, чиито лицензи са спрени от Колежа по лекари и хирурзи в Онтарио (CPSO) за предоставяне на освобождаване от ваксини на някои от пациентите им. В момента се разследва дали тези изключения са били оправдани в очите на университета.

COVID ваксините, които причиняват кръвни съсиреци, станаха заглавия по целия свят. Основните медии го нарекоха „рядко съсирване на кръвта“. Но е трудно да се знае степента на нараняванията, причинени от ваксината COVID и колко широко разпространени могат да бъдат те по множество причини.

Наскоро публикуваните документи на Pfizer разкриха десетки хиляди нежелани реакции, съобщени само през първите два месеца на 2021 г. Системите за докладване на нежелани събития за безопасност на ваксините по света регистрират рекорден брой наранявания.

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button