6.5 C
София
петък, април 26, 2024

„Вашето правителство ви лъже по начин, който може да доведе до вашата смърт“, бившият вицепрезидент на Pfizer разкри истината

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Мина време и много известни учени са предупреждавали безброй пъти за това, което наистина се случва зад завесата на пандемията. Без да бъдат чути от основните медии и дори да бъдат цензурирани от тези и технологичните гиганти, които оформят фалшива реалност, основана на голям брой лъжи. Проблемът е като голяма снежна топка, която става все по-голяма и по-разбираема, и разбираемо е, че учените, на които им е писнало да не бъдат изслушани, като д-р Майк Йейдън, се произнасят все по-ясно и ясно, предупреждавайки света за това какво е се случва и може да се случи, ако продължим да го позволяваме.

Вашето правителство ви лъже

Д-р Майкъл Йедън, бивш вицепрезидент и главен учен по алергии и дишане в Pfizer, който прекара 32 години в индустрията, ръководейки нови изследвания за лекарства и се оттегли от фармацевтичния гигант с „най-важната изследователска позиция“ в своята област, говори изключително с LifeSiteNews наскоро.

Той се позова на „очевидно фалшивата“ пропаганда на правителствата в отговор на COVID-19, включително „лъжата“ за опасни варианти, тоталитарният потенциал на „паспортите за ваксини“ и голямата възможност да имаме работа с „конспирация. може да доведе до нещо далеч отвъд касапницата, преживяна във войните и кланетата на ХХ век.

Основните му точки включват:

  1. Няма „шанс“ настоящите варианти на COVID-19 да избегнат имунитета. Това е „просто лъжа“.
  2. И все пак правителствата по света повтарят тази лъжа, което показва, че сме свидетели не само на „конвергентния опортюнизъм“, но и на „конспирацията“. Междувременно медиите и платформите на технологичните гиганти са ангажирани със същата пропаганда и цензура на истината.
  3. Фармацевтичните компании вече са започнали да разработват ненужни „добавки“ („бустер“) ваксини за „варианти“. Компаниите планират да произвеждат милиарди флакони в допълнение към настоящата експериментална кампания за COVID-19 „ваксина“.
  4. Регулаторни агенции като Американската администрация по храните и лекарствата и Европейската агенция по лекарствата обявиха, че тъй като тези „добавки“ ваксини ще бъдат толкова сходни с предишните инжекции, че са били одобрени за разрешение за спешна употреба, фармацевтичните компании няма да бъдат задължени да „извършват клинично проучване за безопасност „.
  5. По този начин това на практика означава, че проектирането и внедряването на принудени, реплицирани иРНК ваксини „преминава от компютърния екран на фармацевтична компания в ръцете на стотици милиони хора, [инжектирайки] някаква излишна генетична последователност за лекарството. Която има абсолютно няма нужда или обосновка »
  6. Защо правят това? Тъй като няма очевидна доброкачествена причина, използването на паспорти за ваксини заедно с  „нулиране на банката“  може да породи тоталитаризъм, какъвто светът никога не е виждал досега. Спомняйки си злото на Сталин, Мао и Хитлер, „масовото обезлюдяване“.
  7. Фактът, че това може поне да е вярно, означава, че всеки трябва да се  „бори като луд, за да се увери, че системата никога не се формира“.

Д-р Йедън започна да се идентифицира просто като „скучен тип“, който отиде „да работи за голяма фармацевтична компания … слушайки основното национално предаване и четейки широкоформатните вестници“.

Проверка по рама

Продължавайки, той каза: „Но през последната година осъзнах, че моето правителство и неговите съветници лъжат британците за всичко, свързано с този коронавирус. Абсолютно всичко. Тази идея за асимптоматично предаване и че нямате симптоми, но сте източник на вируси, е заблуда. Че ключалките работят, че маските имат защитна стойност очевидно за вас или някой друг и че вариантите са страшни и дори трябва да затворим международните граници, в случай че влязат някои от тези гадни чужди варианти.

„Или, между другото, в допълнение към настоящия списък на генно-базирани ваксини, които сме произвели по чудо, ще има някои„ допълващи “ваксини, които да се справят с вариантите на имунно бягство.

„Всичко, което ви казах, всяко едно от тези неща е очевидно невярно. Но цялата ни национална политика се основава на факта, че като цяло всички са прави, но всички грешат.

„Конспирация“, а не само „конвергентен опортюнизъм“

„Но това, което бих искал да направя, е да говоря за имунното бягство, защото мисля, че това вероятно ще бъде краят на цялото това събитие, което според мен вероятно е конспирация. Миналата година си помислих, че това е, което нарекох „конвергентен опортюнизъм“, тоест група от различни групи по интереси успяха да се нахвърлят върху свят в хаос, който да ни тласне в определена посока. В такъв начин, че да  изглежда като  това е  малко  свързан, но аз бях готов да се каже, че това е само конвергенция.

„Мисля, че [сега] това е наивно. Не се съмнявам, че големите енергийни брокери по света са планирали да се възползват от следващата пандемия или са създали пандемията. Едно от тези две неща е вярно, защото причината, поради която трябва да е истина, е, че десетки и десетки правителства говорят едни и същи лъжи и правят едни и същи неефективни неща, които очевидно струват живота.

„И те говорят за същия тип бъдещ скрипт, който е„ Не искаме да заобикаляте тези досадни паразити, тези „варианти“ … “Всички казват„ не се притеснявайте, ще има “ презаредете „ваксини, които ще се противопоставят на възможните варианти“. Всички казват това, когато очевидно е глупаво.

Магазин за Акумулатори

Възможна крайна игра: „паспорти“ на ваксината, свързани с разпределението на разходите, изчерпателен контрол

„Мисля, че крайната игра ще бъде,„ всеки получава ваксина “… Всеки на планетата ще се окаже принуден, принуден, не напълно принуден, в ъгъла да получи една от тези инжекции.

„Когато го направят, всеки индивид на планетата ще има име или уникален цифров документ за самоличност и флаг за здравословно състояние, който казва дали са„ ваксинирани “или не … и който притежава това, един вид уникална, работеща централно база данни , приложим навсякъде за контрол, така да се каже, привилегия, можете да преминете този конкретен праг или да извършите тази конкретна транзакция или не, в зависимост от това [какво] решават контролерите на тази база данни за човешка популация. И мисля, че за това става въпрос, защото щом го имате, ние се превръщаме в играчки и светът може да бъде какъвто контролерите в тази база данни искат да бъде.

„Например може да откриете, че след нулиране на  банка можете  да харчите само  с помощта на приложение,  което действително се храни с тази [база данни], вашия идентификационен номер, вашето име [и] вашия индикатор за здравословно състояние.“

„И да, със сигурност преминаването на международна граница е най-очевидното използване на тези паспорти за ваксини, както се наричат, но вече чух за тях, че може да са необходими за влизане в публични пространства, затворени обществени пространства и т.н. Ако искаха, нямаше да могат да напуснат дома си в бъдеще без съответната привилегия по тяхното заявление.

„Но дори това да не е истинското намерение на кампанията за ваксини, няма значение, фактът, че тя може да е истина, означава, че всеки, който знае това, трябва да се бори като луд, за да гарантира, че системата [паспорт на ваксината] никога няма да бъде формирана ».

„[С такава система], ето пример за това какво биха могли да го принудят да направи и мисля, че това е, което те ще накарат [хората] да бъдат принудени да правят.

„Бихте могли да измислите история за вирус и неговите вариации, мутациите му с течение на времето. Можете да измислите историята и да сте сигурни, че сте я вградили чрез затворени медии, уверете се, че никой не може да се противопостави, като цензурира алтернативни източници, така че хората вече са запознати с идеята, че този вирус мутира, че го прави и че той произвежда варианти , което е вярно [също], че те биха могли да атакуват имунната ви система и това е лъжа.

„Но въпреки това ще им кажем, че е истина, а след това, когато им кажем, че е истина, и кажем„ но ние имаме лекарството, тук има допълнителна ваксина “, те ще получат съобщение, основавайки се на това уникална глобална система за идентификация: „Bing!“ ще се появи и ще каже „Dr. Yeadon, време е за презареждането ти. И между другото, той ще „каже“ на съществуващите ви имунни привилегии да останат валидни в продължение на четири седмици. Но ако не получите ваксината си за зареждане по това време, за съжаление ще бъдете пагубно „аутсайдер“ и не искате това, нали? „Така че това ще работи и хората просто ще излязат и ще получат допълнителната си ваксина.“

Правителствени лъжи, големи фармацевтични аванси, регулатори на наркотици отстъпват и евентуално „масово обезлюдяване“

Но ще ви обясня това, защото съм квалифициран да коментирам. Няма никакъв шанс, въз основа на всички варианти, намерени в публичното достояние, 4000 или така, никой от тях няма да избегне имунитета [т.е. да стане по-опасен].

„Въпреки това политиците и здравните съветници (от много правителства)  казват„ да “ . Те лъжат. Е, защо бихте направили това?

„Ето и другото нещо, паралелно с това, казаха фармацевтичните компании, няколко от тях, ще бъде доста лесно за нас да коригираме нашите генно базирани ваксини и можем да ускорим тяхното развитие и да ви помогнем.

„И ето наистина страховитата част, световните регулатори на лекарства като  FDA , японската агенция по лекарствата,   Европейската агенция по лекарствата , се събраха и обявиха … тъй като ваксините за презареждане ще се считат за толкова сходни с тези, които вече одобрихме за спешна употреба разрешение,  няма да изискваме фармацевтични компании да провеждат клинични проучвания за безопасност .

„Така че правителствата и техните съветници ви лъжат, че вариантите са достатъчно различни от настоящия вирус, че дори да сте имунизирани срещу естествена експозиция или ваксинация, вие сте изложени на риск и трябва да дойдете и да вземете тази допълнителна ваксина. Това не е така, защо фармацевтичните компании произвеждат ваксините за презареждане? А също и с регулаторите, които са се отдръпнали … Ако съм прав и съм сигурен, че съм или не бих ви казал това, някаква излишна генетична последователност, за която няма абсолютно никаква нужда или оправдание, ще премине от компютърния екран на фармацевтична компания в ръцете на стотици милиони на хората.

„И ако искате да въведете черта, която би могла да бъде вредна или смъртоносна, и дори да я промените, за да кажете„ нека я сложим върху някакъв ген, който причинява увреждане на черния дроб за период от девет месеца “, или бъбреците ви ще откажат, но не до срещнете този човек от организма [това би било много възможно]. Биотехнологиите ви предлагат неограничени начини, честно казано, да нараните или убиете милиарди хора.

„И тъй като не мога да измисля доброкачествено обяснение за нито една от стъпките: варианти, презареждане на ваксини, никакви регулаторни проучвания … не просто не мога да измисля доброкачествено обяснение, описаните стъпки и описания сценарий, и видът на необходимото разрешаване на този фалшив проблем ще позволи това, което току-що описах: неизвестни и ненужни генни последователности, инжектирани в ръцете на милиарди хора без причина.

„Много се притеснявам … че пътят ще бъде използван за масово обезлюдяване, защото не мога да се сетя за доброкачествено обяснение.“

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ