19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Карбовски отказа на Каракачанов за депутат

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Красимир Каракачанов, който застана отново начело на ВМРО през февруари, водил дълги преговори с журналиста Мартин Карбовски, за да го убеди да се включи в листата за депутати на воеводите.

Така Каракачанов искал да противопостави Карбовски на колегата му Петър Волгин, който е втори в евролистата на „Възраждане“.

Карбовски, който напусна националните телевизии и води подкаст, отказал офертата не само за да избегне сравнения с Волгин, но и поради динамичната политическа ситуация, която не гарантира дълголетие на парламента, пише „Филтър“.

Припомняме, че на последните три парламентарни избори ВМРО изобщо не успя да прехвърли 4%.

Любопитното е, че случайно Мартин Карбовски беше хванат от камера да излиза от офиса на „Възраждане“ миналия месец и това породи предположения, че Костадин Костадинов е канил и него за евролистата.

Проверка по рама

За разлика от Карбовски, Петър Волгин със сигурност заминава за Брюксел, не само защото е втори в листата на „Възраждане“, а и защото се очаква да получи много преференции, тъй като е познато лице.

Бившият вече кадър на БНР от години атакува сегашния Европейски съюз, който, по думите му, е безсилен да защити правата на жителите на Стария континент. Тезата му напълно съвпада с позицията хората на Костадин Костадинов, чиито членове настояват държавите да защитават националните си интереси, вместо сляпо да се подчиняват на евроуказания.

Материалът Карбовски отказа на Каракачанов за депутат е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ