13.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024

ВМРО за протеста: Определящо е да защитим националния интерес

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Най-голямото притеснение на ВМРО е, че така наречените „протестиращи партии“ в българския парламент искат да променят изборното законодателство и да позволят безброй секции да се разкриват на територията на Република Турция. Това заяви в „Още от деня“ Юлиан Ангелов от ВМРО. За това беше и нашият протест днес при излизането от президентството на представителите на „Има такъв народ“, обясни той.

„Ние като български патриоти още в 43-ото Народно събрание го спряхме със закон, за да не може Турция и турските служби, както и Ердоган, да влияят на вътрешните работи на България“, подчерта Ангелов.

Той беше категоричен, че „Турция не е демократична държава и българските граждани, живеещи там не отиват да гласуват по съвест, а под строй, организирано пускат гласовете си в полза на определена партия“.

„За нас определящо е да защитим националния интерес, а новите партии не правят нищо демократично. Те влязоха в парламента, за да си увеличат заплатите и не изпълняват обещанията си“, каза още Юлиан Ангелов.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ