17.8 C
София
събота, май 18, 2024

Заляха Пирло с въпроси за оставка след позорната загуба от Милан

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло прие учудващо спокойно поражението с 0:3 от Милан снощи. Той бе засипан и с въпроси за оставка след позорната загуба, която прати Ювентус на пето място в класирането на Серия А. Бившият национал категорично отхвърли варианта да си тръгне от Торино.

„Вчера казах, че отборът имаше добра седмица. Тренирахме с правилното мислене и концентрация. Бяхме убедени, че можем да покажем отлична игра. Но се оказа съвсем различно. Започнахме добре мача, но после отстъпихме и логично се стигна до този резултат. Сега е трудно да се обяснят причините. Много компоненти не работиха в нашия отбор.

Когато загубите толкова важен мач с 0:3, това означава, че много неща не са се получили. Трябва да направя анализ и след това да го обсъдя с момчетата.

Готов ли съм да подам оставка? Не мисля по този въпрос и нямам никакво намерение да си тръгвам. Приех този пост с голям ентусиазъм въпреки определени трудности. Предстоят още три мача, така че ще продължа да си върша работата, стига да ми бъде предоставена възможност“, каза Пирло.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ