13.5 C
София
четвъртък, май 9, 2024

Защо Лейди Гага отново смени визията си (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Световноизвестната певица и актриса Лейди Гага наскоро бе засечена по улиците на Рим в неузнаваем вид. Освен че е сменила цвета на косата си и вече е брюнетка, тя е заснета да се разхожда по улиците на италианската столица с леопардова рокля и високи токчета, пише HarpersBazaar.

На последната си публична изява, на полагането на клетвата на Джо Байдън, Гага беше платинено руса, а сега е с тъмно кестенява коса и напомня на Али, главната героиня от филма “Роди се звезда“, в който тя показа изключителен актьорски талант. Само преди няколко месеца пък актрисата имаше розова коса.

Известна с екстравагантните си модни комбинации, Гага носеше елегантна широка рокля с леопардов принт и слънчеви очила в Рим и само малцина можеха да я разпознаят.

New Photos: Lady Gaga arrives at her hotel in Rome, Italy (Feb. 25)

More photos: https://t.co/5X3CZxfL0P pic.twitter.com/RUi6o0QzP0

Проверка по рама

— GAGAIMAGES (@gagaimages) February 24, 2021

Според E!News Гага е в Италия, за да снима филма “Gucci“. Тя ще претвори Патриша Реагани, бившата съпруга на Маурицио Гучи, италианския моден магнат, създател на едноименната марка. Тя прекарва 18 години в затвора за наемане на убиец, който да убие бившия ѝ съпруг през 1995 г.

Предстоящият моден филм е режисиран от Ридли Скот, а в него участват още Джаред Лето, Ал Пачино и Адам Шофьор. Сценарият е базиран на книгата „Къщата на Гучи: сензационна история за убийството, лудостта, блясъка и алчността“ от авторката Сара Гей Форден.

Този филм ще отбележи завръщането на Гага на голям екран, след зашеметяващата ѝ главна роля в лентата „Родо се звезда“ (A Star Is Born) през 2019 г.

Oscar winner Lady Gaga debuts brunette hair ahead of filming for Ridley Scott’s GUCCI set to start production in Italy soon. pic.twitter.com/HH6y4zUqAP

— Film Updates (@TheFilmUpdates) February 24, 2021

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ