19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Читатели на Narod.bg: София задръстена от обяд – Васко Ухото и Борис Бонев чакат обажданията ви (GSM номера + снимки)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Безумните решения на софийския кмет с ДС закваска Васил Терзиев – Ухото и розовия му приятел в безобразията Борис Бонев превърнаха уличния трафик в централните улици и булеварди “Витоша” и “Патриарх Евтимий” в същински ад. В момента задръстването в посока центъра започва от паметника на Патриарх Евтимий, или Попа, докладват читатели на Narod.bg, участвали в протестите срещу продигравката.

Както вече писахме, без обществено обсъждане и съгласие на Столичния общински съвет Васко Ухото и Бориса Бонева въведоха паркиране наобратно, безумни велоалеи за тротинетки и абсурдни спирки на градския транспорт, които завиха немислими задръствания още в първия работен ден след празниците.

По „Фритьоф Нансен“ се въведе двупосочно движение и паркоместата по улицата намаляват. По бул. „Патриарх Евтимий“ пък вече са обособени две велоалеи.

За щастие много от гневните софиянци са вече осъзнали се „фенове” на ПП-ДБ-„Спаси София”, които сега псуват на глас неможачите.

Проверка по рама

За да проумеят каква дивотия свършиха без да попитат никого, Narod.bg отново публикува GSM номерата на Васил Терзиев и нежната му половинка Борис Бонев – звънете им, не ги жалете, нека научат от първа ръка какво мислите за безобразната регулация на движението в центъра на София:

ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ0887 39 78 26

БОРИС БОНЕВ0893 01 35 47

Материалът Читатели на Narod.bg: София задръстена от обяд – Васко Ухото и Борис Бонев чакат обажданията ви (GSM номера + снимки) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ