4.4 C
София
петък, април 26, 2024

Обвиниха в убийство на дете победителката в „Най-лошите готвачи в Америка“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Обвиниха в убийство на дете победителката в „Най-лошите готвачи в Америка“ 3-годишно момиче, за което се предполага, че е пребито до смърт от осиновителите си, бе погребано с емоционална церемония, пише Mirror.

Смята се, че Виктория Роуз Смит от Южна Каролина, САЩ, е била убита от осиновителите си Ариел Робинсън (29) и Джери Робинсън (34) на 14 януари, съобщава полицията. Ариел, която спечели сезон 20 от шоуто „Най-лошите готвачи в Америка“ на Food Network в Америка миналия август, и Джери са обвинени в нанасяне на множество тъпи наранявания на Виктория, в резултат на което тя е починала.

Миналия петък биологичното семейство на Виктория я погреба в църковно гробище в Travelers Rest, Южна Каролина, съобщава местният вестник The State. Нейната биологична майка, Кази Фарес, беше видяна да поставя мече на гроба на дъщеря си по време на погребението, където присъстваха и други приемни родители на детето.

Виктория бе настанена в дома на Робинсън от Министерството на социалните услуги в Южна Каролина през март миналата година, заедно с двамата си по-големи братя. Не е ясно дали някое от другите деца в дома е било малтретирано. На 14 януари Виктория бе открита в дома си без жизнени показатели и беше откарана в болницата в Грийнвил Мемориал, където по-късно бе обявена за мъртва.

Двамата бяха арестувани и отведени в ареста на окръг Грийнвил, където бяха държани без връзка. Сега и двамата са обвинени в убийство на дете и ако бъдат осъдени, им предстоят присъди от 20 години до доживотен затвор.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ