10.3 C
София
събота, май 4, 2024

Спечелете конкурса „Гората в моя живот“, за да участвате в горско фотосафари

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Фотоконкурс на тема „Гората в моя живот“ организира Държавното горско стопанство „Кюстендил“ по повод Седмицата на гората, която ще бъде отбелязана онлайн. В конкурса могат да участват ученици и младежи на възраст до 28 г.

Всеки участник може да изпрати до 20 снимки в jpg формат, с размер на всяка до 10 мегабайта – на имейла на стопанството до шести април.

Вече са постъпили и първите творби от училище и гимназии в града, както и от Лесотехническия университет. Не се допускат фотоколажи, както и снимки, участвали в други конкурси.

Творбите следва да са свързани с гората и с нейните обитатели и да представят творческите виждания на авторите. Селектираните от комисията за оценка най-добри творби ще бъдат публикувани на страницата на стопанството във Фейсбук и на сайта му.

Ще бъдат раздадени грамоти и предметни награди, а за първите трима има специална награда, обясни  инженер Андрей Миленков, координатор на конкурса:

Проверка по рама

„За първите трима ще им направим като фотосафари – на територията на стопанството ще ги разведем на интересни места, за да могат да поснимат“.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ