България

18 | 3041 | 25.07.2021 НОВИНИ Рашков отговори на Борисов: Щурмът на простащината започна. Много авторитетно за бивш премиер

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Щурмът на простащината започна. Много авторитетно и престижно за бивш премиер. Така вътрешният министър Бойко Рашков коментира пред bTV острото изказване на бившия премиер Бойко Борисов по негов адрес.
Вчера лидерът на ГЕРБ нападна задочно вътрешния министър и отправи критики към него, използвайки и доста цветисти изрази.

„Той щел да прави реформа… Той! Мързеливци такива! Да задържат невинни хора… Прилича ли на мутра тоя? Ей го! Не ви ли е жал, бе, ей! Семейства имат. Не ви ли е жал, бе? Не съм в парламента, само защото ще си изпусна нервите! Ще ме чегърта… щял да се саморазправи тоя пияница… С гол гъз таралеж ще мачкаш, това мога да ти кажа! Нещастник такъв! Това да не ти е 44-та година, бе?” – Бойко Борисов, 12 г. премиер (вече бивш) на една европейска държава. Цитатът е без редакторска намеса. Честито“, са думите на бившия министър-председател.

В любимите на Борисов лайфове във „Фейсбук“ експремиерът обвини Рашков, че задържането на кмета на селото заради съмнения с търговия с гласове е било с цел сплашване.Коментари

Коментара

loading…
There is no ads to display, Please add some

Проверка по рама
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort