ЗдравеКовид 19ЛюбопитноПоследни

Американски евреин предупреждава: „Ваксините са нови газови камери и медийният страх се инжектира на милиони от хората“

Евреите в Германия преди Втората световна война не мислеха, че когато за първи път бъдат помолени да „регистрират“ оръжията си, скоро ще им отнемат това оръжие.

Същите невинни евреи, които бяха германски граждани, нямаха представа, че след като конфискуват оръжията им, ще им наредят да се „преместят“ в гетата, запазени за тях, заедно с други „хора като тях“.

Covid и нацистката пропаганда си приличат в много отношения

Мразенето на евреите беше официална нацистка политика. Чрез медийната пропаганда (дипляни, плакати и филми) те бяха изгонени по много начини като тежест за обществото.

Германският народ беше накаран да мрази конкретни хора (спомнете си неваксинираните днес). Хитлер им даде изкупителна жертва – „мръсни предателски евреи“. И населението скочи на стръвта.

След това изпратиха тези милиони евреи с влак от гетата до концлагерите. Те се превърнаха в последното им място за почивка.

Фармацевтичната „дясна ръка“ на Хитлер създава токсични ваксини, направени от химически смеси и след това инжектира тези химикали в ръцете на еврейски деца (обикновено близнаци), само за да види какво ще се случи. Те, разбира се, умряха, когато преди това бяха измъчвани и малтретирани.

Проверка по рама

Евреите не бяха глупави, те просто не осъзнаваха какво означава регистрацията на оръжия и в крайна сметка всички те трябваше да влязат в газови камери, пълни с токсични инсектициди, някои от които и до днес се използват в  химиотерапията .

Казаха на евреите, че ще вземат масов душ и когато влязоха в сградите, нацистите пуснаха газ вместо топла вода. Именно там загинаха около една шеста от 6-те милиона евреи, убити при Холокоста.

Други евреи са били простреляни два пъти в главата, след като са слезли от влака. Или ако са имали някакви полезни умения, които биха могли да помогнат на въоръжените сили на Хитлер, им е била дадена работа. Тогава всички те бавно гладуваха до смърт.

Хитлери от настоящето

Хитлер добави флуор към водата, което отслаби евреите, за да не могат да се бунтуват или да избягат (бел. На редактора: Днес флуорът все още се добавя към водата, особено в англоговорящите страни – САЩ, Канада, Ирландия, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия. да направят населението послушно и отстъпчиво.)

Когато амонякът (амонякът) се смеси с белина, сместа става токсична като горчица. Можете да намерите смес от амоняк с белина в наличните в продажба цигари.

Повечето бели храни също са избелени. Повечето червени меса се третират с амоняк, за да убият бактериите на Е. coli.

Магазин за Акумулатори

Пестицидите, които пръскат почти всички обикновени култури и продукти, се произвеждат от Bayer (Monsanto). Отвратителният отвратителен Байер, който ръководи фармацевтичен конгломерат, известен в нацистка Германия като IGFarben, който произвежда отровния газ Циклон В, използван в концлагерите за убиване на затворници.

Ваксините съдържат ужасяващи замърсители от цялата планета, които НИКОГА не трябва да се инжектират в човешки тела. Няма безопасно количество живак, което може да се инжектира, независимо дали е етилживак или метилживак.

Никое човешко същество, особено след като стане евреин в нацистка Германия, не трябва да бъде принуждавано да приема ваксини, които променят вашите гени, за да произвеждат протеини и приони (части от шипови протеини), които имитират смъртоносни вируси.

Помислете за момент. Нека ви се случи. Фармацевтична индустрия. Нацистите. Химиотерапия. Хитлер. Химични пестициди. Байер. Газови камери. Генетично модифицирани организми. Covid19. Pfizer. Модерен. Протеиново натоварване и иРНК ваксини.

Предотвратяване на паника и първо убиване на „отслабените“

Обърнете внимание, че Covid-19 атакува главно „отслабени“ хора, които имат дисфункционална и слаба имунна система поради лекарства с рецепта, флуорирана вода, инжекции с живак срещу грип и генетично модифицирани, силно преработени, бедни на хранителни вещества храни, пълни с пестициди (почти всички често срещани -органични храни).

Телата на същите тези хора са изложени на риск в борбата с рака, диабета, сърдечните заболявания, деменцията и други цивилизационни заболявания.

По този начин фашистите и неомарксистите (режимът на Байдън в стила на Китайската комунистическа партия, ЕС същото) атакуват и често убиват първо слабите, бедните и „хората с увреждания“ (спомнете си смъртта на covid в домовете за пенсионери около света).

Това е Covid-19, вирус, създаден в лабораторията, за да поеме слабите, „безполезните“ (бел. На редактора: Теорията за лабораторния произход на коронавируса набира сила с течение на времето).

Трябваше да бъде създаден не само вирус, но и ваксина за постепенно премахване на слабите, но само за период от няколко години, а не десетилетие.

Това е поредният бавен поход на затворници в газовите камери, но този път той се насочва към центровете за ваксинация, за да превъзпитат клетките ви, които вече могат да направят тялото ви раково, докато бавно компресира кръвта ви.

В крайна сметка или ще полудеете, или ще умрете от инфаркт или инсулт. И всеки път пада върху изкупителната жертва, което е последният вариант на covid с номера на годината (или буква от гръцката азбука).

Когато евреите пристигнаха в центровете за убиване по време на Холокоста, те избраха всички бебета, деца, хора с увреждания, стари и бременни жени за незабавна екзекуция, тъй като те не можеха да помогнат за укрепването на армията на Хитлер.

Ако не искате историята да се повтаря като поредния Холокост, не се отказвайте от оръжията си, не яжте заразена с пестициди храна, не пийте чешмяна вода (в страни, където водата флуоридира), не се ваксинирайте многократно като част от изключително опасен „медицински експеримент“, воден от Big Pharma.

Отровата за плъхове, съдържаща някои от същите съставки като днешните разредители на кръвта, се използва в газовите камери на Холокоста

„Циклон Б“ беше името на химически инсектициден гранулат, който нацистката охрана изливаше във въздушните шахти на газови камери.

Използвал се е и за унищожаване на насекоми и плъхове, което по случайност се е превърнало в прякор на всички евреи, унижавайки ги, за да повярват, че нямат никаква стойност (дехуманизация). Днес те се насърчават да правят ваксинирани от „неваксинираните“.

Днес същите компоненти на отрова за плъхове могат да бъдат намерени в няколко предписани разредители на кръвта. Случайност?

Ние сме нова тежест за обществото, въпреки че сме ръководители. Ние сме нови „прокажени“ – неваксинирани – които знаем какво всъщност означават тези ваксини. Грабни ги! На немски е Ergreife sie!

Както казват някои войнствени ваксинатори:

„Изпратете ги (неваксинирани) в лагерите на FEMA (Служба за управление на кризи в САЩ), за да бъдат принудително ваксинирани за по-доброто.“

Covid ваксините причиняват кръвни съсиреци и възпаление на сърцето по целия свят. Средствата за масова информация, като пропагандата на Хитлер, пазят всичко в тайна.

Междувременно хората, които не са ваксинирани, са нови изкупителни жертви, „недостойни за живот“ и ги обвиняват за цялото разпространение на смъртоносна болест. Тази, която е направена в лабораторията и която убива слабите. Виждате ли вече модела?

„Недостоен ли си за живот“?

Ваксинната индустрия е убедена в това, така че не можете да го съдите за небрежност, повреда или смърт в резултат на ваксинация с тяхната ваксина Covid-19.

Преди сто години, през октомври 1939 г., Хитлер започва да екзекутира всички слаби (с физически и психически увреждания), защото ги смята за „недостойни за живот“.

Хитлер имал „съветници“, които след посещение на болници и домове за пенсиониране решавали кой да бъде екзекутиран.

Децата с аутизъм, макар и леки, бяха предназначени да умрат. Те избраха мъж с липсващ пръст, ръка или крак до смърт. Това беше програма за евтаназия под егидата на азотен оксид и циклон В – пестицид, съдържащ цианид.

Ако Хитлер можеше да избере оръжията си за масово унищожение днес, те биха били биологични оръжия, издадени като ваксинации.

Заключение

Вече сте „маркирани до смърт“? Имате ли болест на луда крава или други здравословни проблеми от нацистките ваксини?

Американски евреин предупреждава: "Ваксините са нови газови камери и медийният страх се инжектира на милиони от хората"

Не пропускай

Не пропускай
Close
Back to top button
zonguldak escort