Последни

АНАЛИЗ: Служебното правителство продължава да чегърта ГЕРБ до есента

Служебното правителство най-вероятно ще остане да чегърта калинките на ГЕРБ по всички нива на обществено-икономическия живот до октомври, когато трябва да избираме и президент.

Това коментираха неофициално пред интернет медия политолози, близки до кабинета на премиера Стефан Янев.

Засега е под въпрос съставянето на ясно откроено мнозинство на „партиите от протеста „Има такъв народ”, „Изправи се! Мутри вън!” и „Демократична България”. Причината е, че трите формации, поне официално, не си говорят, камо ли да обсъждат свое правителство.

Договарянето на дяловото участие на всяка от трите формации в бъдещия 46-и парламент би осигурило легитимност и стабилност на управленската алтернатива.

 

Проверка по рама

Нива на запрашеност в най-важните точки на улиците в град Изборово към 15 часа

 

Смяната на управлението сама по себе си не може да гарантира както „изчегъртването“ на порочния модел на далаверата, насаден от Бойко Борисов и ГЕРБ, започнато успешно от служебното правителство, така и създаването на трайни условия за развитие на страната според върховенството на правото и според управленски приоритети, които да осигурят ускорен икономически растеж.

Затова по-вероятно е при липсата на 121 протестни депутати да попаднем в ситуация на бягство от пряка отговорност.

 

Магазин за Акумулатори

Първи резултати от вота. Кой влиза в следващия парламент?

 

Затова звучи съвсем резонно продължение на живота на служебния кабинет на Румен Радев и нови избори наесен, обясниха политолозите пред Народ

Рашков: Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор

 

Не пропускай

Не пропускай
Close
Back to top button
zonguldak escort