3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Арест! Кметът на Емо Фаса мишкува посред нощ в общ. Етрополе, документи ли изнася? (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бившият кмет на Етрополе Димитър Димитров, братовчед на Емо Фаса, плаче за арест, селд като бе спипан посред нощ да мишкува в общината, в която няма право да влиза като че ли си е вкъщи, след като на балотажа на 5 ноември бе буквално размазан от Владимир Александров, издигнат от местна коалиция (МК) „БСП за България“. Подозренията са, че бившият кмет изнася уличаващи документи за криминални обществени поръчки, с които богатееше фамилията на Емо Фаса, докато братовчедът Димитър бе на власт.
Какво изнасят от община Етрополе бившият кмет Димитър Димитров (в средата с тумбака, б.ред.), личният му шофьор и пиарката?

Във фейсбук групата „Аз обичам Етрополе“ са публикувани скандални снимки, на които се вижда как по тъмно бившият вече кмет на община Етрополе Димитър Димитров, братовчед на прословутия бивш депутат от СИК Емил Димитров – Емо Фаса, излиза от сградата на общината, предаде balkanec.bg.

Ето и текстът към снимките:
„Уважаеми съграждани, оставяме на вас да прецените какво толкова спешно налага о.з. генерал Димитров заедно с шофьора си и PR, посред нощ със служебна кола на общината (в която той вече не работи!) да „мишкуват“ в сградата на Общинска администрация!!??

Любопитно е това, което се случва там. Не може ли да се свърши в работно за Общинска администрация време?
Джипът на изритания от поста Димитър Димитров е спрял на забранено място

Ще си помисли човек, че са забравили месо в хладилника от последния лов и са се притеснили, че може да се развали. Паркирането на центъра пред общинската администрация е абсолютно забранено (служба КАТ в Етрополе да се самосезира, ако обича).“

Проверка по рама

Ето и част от коментарите под новината:
  • Да позамаже батака, как кво прави там
  • -Тоя боклук е за затвора
  • Срам за Етрополе , че изобщо допуснахте този човек да ви е кмет толкова години
  • Боклука си е боклук
  • Димитър е позор за Етрополе

Материалът Арест! Кметът на Емо Фаса мишкува посред нощ в общ. Етрополе, документи ли изнася? (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ