18.3 C
София
събота, септември 23, 2023

Бащата на „Ергенът“ Виктор се отказва от него заради момиче

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Бащата първия „Ерген“ Виктор Стоянов се отказал от него заради увлечението му по момиче от Русе. Това разкри самият Виктор в скорошното си гостуване в „На кафе“.
Въпросът на Гала бе коя е била първата му любов, а Виктор отвърна, че това било момиче на име Гери, с което били заедно от втори до пети клас.

„Ергенът“ Виктор и бившата му с публичен скандал! Очевидци разказват как той я дърпал и…
„Аз бях доста сериозен, но нашата връзка се изчерпваше да се държим за ръце и да казваме на хората, че сме гаджета. Бяхме сериозни, не си изневерявахме. Тогава се научих как да се отнасям с жените, как да им подарявам подаръци“.
Проверка по рама

Истинската любов иначе дошла в лицето на дъщерята на треньора му по гребане. Двамата се запознали се по време на лагер на националния отбор в Босфорл. Тя била там с баща си. Запознанството станало случайно и даже малко неловко. Виктор по това време бил на 15 години, а романтичната история продължила едва три дни, след което възлюбената му се върнаха обратно в Русе, а комуникацията им продължила в скайп.
Поредна шашма в „Ергенът“ потресе зрителите: Евгени и Виктор се оказаха… ВИДЕО

„Бяха едни тежки разговори, кога ще се видим. Влюбихме се и започнах да пътувам. Като луд на 15 години с влака до Русе, седем часа с влака, осем, за я да я видя за два дена. Прибирах се, после заминавах на лагер с настроение и така в продължение на няколко години“, връща лентата назад Виктор. И продължава любовната изповед:

„Аз я виждах буквално за един уикенд в месеца. Баща ми се отказа от мен. Постоянно ми казваше: Ти нормален ли си, колко жени има в София, как я намери тази от Русе. Впоследствие се запознаха и много я хареса. Момичето беше невероятно, много скромно и добро възпитано. Момиче на спортист и баща ми, като бивш такъв, много я хареса.“
В момента Виктор Стоянов пък пише книга.

Магазин за Акумулатори

„Момичета ме питаха: Как да си намеря мъж като теб и как да бъда с джентълмен? Ами просто, за да бъдеш с джентълмен, трябва да се научиш да бъдеш дама. Да имаш усещане за това, усещане за жена, както е във филма“, споделя Виктор и признава, че именно тези запитвания го накарали да седне с неговия партньор Георги Пандуров и да започнат да пишат книга, свързана буквално с практически съвети за поведение.
„Как да разсъждаваш в конкретна ситуация, какво е редно, какво не е, защо е така. Имах много запитвания от млади момчета: Как да сваля съученичката ми, която толкова много я харесвам? В тази книга сме описали много полезни неща, точно за подрастващото поколение, смятам, че много хора, дори познавам такива, които не са много подрастващи, биха намерили полезните съвети“, добавя още Виктор Стоянов./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Бащата на „Ергенът“ Виктор се отказва от него заради момиче е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ