България

Безсрочен протест пред Съдебната палата: Вече не искат оставката, а отстраняването на Гешев

.

Снощи бе блокирано движението на трамваите пред Съдебната палата, където палатковият лагер продължи да се разраства. Протестиращите вече искат не оставката, а отстраняването на главния прокурор Иван Гешев, предаде БНР.

„Сега вървиме по пътя – както беше миналата година с Борисов. Осъзнатите граждани са с позиция, денонощно има присъствие, колкото повече хора присъстват, като идеята е – ще минеме към истинска обсада на Съдебната палата“, сподели пред БНР един от протестиращите.

Недоволството продължава и днес, когато от гражданско сдружение „Боец“ възнамеряват да попречат на главният прокурор да влезе в Съдебната палата.

РАЗКРИТИЯ: Човека, който организира „Гешев е радост” е Бивш полицай, забъркан в афера с дрога и лихварство, е №1 купувач на гласове

Проверка по рама

Протестиращият Петър Недевски заяви по 7/8ТВ, цитиран от Фрог нюз: „Всички помним каква сила беше палатковия лагер на Орлов мост. Призовавам всички симпатизанти и политически организации, които се борехме срещу Борисов, да се присъединят към нашето искане за оставката на Иван Гешев. Той трябва да бъде изметен.

Ние никога не сме имали претенции към редовите служители, а към бившето ръководство на МВР Предишното угоднически слугуваше на премиера Бойко Борисов. С голяма част от униформените сме на „ти“. Съобразяваме се, за да не пречим на обикновените граждани. Те също подхождат доста дипломатично.

Ние имахме проблем с управлението на МВР. В лицето на Бойко Рашков сега виждаме, че се правят промени, но те не са това, което трябва. Златанов не трябва да е на този пост /бел. ред. шеф на СДВР/. Хаджиев го преназначиха в жандармерията. Да се надяваме, че новото ръководство на МВР ще е разумно, а няма да е в услуга на един. Предишните бяха слуги. Надавам се тези да не са слуги“.

Фрог нюз цитира и Тодор Стоянов, който преди дни подаде оставка като зам.-министър на МРРБ:

Бойко Рашков сменява Иван Гешев !?

Магазин за Акумулатори

 

Фрогнюз

 

 

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button