Разследвания

Бойко Борисов осъден на 10 000 лв. заради колегите-мафиоти Братя Галеви

Бойко Борисов бе осъден да плати 10 хил. лв. заради колегите си от подземния свят Пламен Галев и Ангел Христов, познати като Братя Галеви.

Глобата на сикаджията дойде след дело на Мая Манолова за клевета, съобщиха официално от Софийския районен съд. Делото е приключило на първа инстанция и може да се обжалва пред Софийския градски съд.

Лидерът на „Изправи се.БГ“ съдеше Баце за негови думи в интервю за сутрешния блок на Би Ти Ви от 1 ноември 2019 г. Тогава бившият премиер и лидер на ГЕРБ каза, че Манолова е правила „уйдурма“ с роми във Волуяк, за да кажат, че ГЕРБ и Фандъкова им плащат, за да гласуват за тях.

По това време Манолова беше кандидат за кмет на София, а изявата на Тиквата е преди балотажа.

Потвърдено: Бойко Борисов е корумпираният политик в доклада на САЩ

Проверка по рама

 

„Братя Галеви са й помогнали много през ромските лидери. Направихме така, че да ги търсим с червена бюлетина. Но това не значи, че нямат влияние върху ромските лидери и няма да ме учуди, ако и на първия тур са правили подобни магарии“, казва в интервюто Борисов.

След това Манолова заведе дело срещу него заради опозоряването й като политик и гражданин. Според нея срещата във Волуяк не е била конспиративна, а публична, и не е ставало дума за купуване на гласове от когото и да било.

Стъки се жалва до Брюксел и САЩ. Внесъл сигнал заради политическа репресия

Магазин за Акумулатори

Narod.bg

Кошмари в ГЕРБ: Служебният кабинет ще стърже до есента, вървим към трети вот.

 

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button