17.7 C
София
понеделник, септември 25, 2023

БГ простотия: Шеф на паркинг щави по 3 лв./час доброволците в Царево – ето го Иван Вълчев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Безпримерна наглост в най-тежкия момент в новата история на Царево. Оказа се, че часове след унищожителния потоп, който взе четири жертви и нанесе колосални щети на туризма в курорта, един човек е решил да прави пари на гърба на гостите на града и…доброволците, дошли да помогнат за възстановяването на Царево, като щави шофьорите по 3 лв./час, по сигнализираха читатели на Флагман.бг.
Паргингът, който взима по 3 лева на час от шофьорите, дошли да ринат тиня след потопа

Паркингът в центъра на града – до автоспирката, заработи още във вчерашния ден за траур, а сред първите неприятно сюрпризирани бяха бедстващи туристи, дошли да потърсят помощ от общинския кризисен щаб.

Още тогава те сигнализираха, но явно заради суматохата, която настъпи, контрольорът от въпросния обект внезапно изчезна.
Днес млад мъж с оранжева жилетка се завърна на мястото и започна да таксува с по 3 лева на час всеки спрял. И тъй като в момента туристи в града няма, си изпатиха доброволците, които чинно бяха таксувани. Ако искаха да посветят деня си на Царево, те трябваше първо да си подготвят по 30-ина лева за автомобила си и после да правят всичко останало.

ПОДМЯНА: Общинарят от ПП Емил Пейчев лапна златни паркинги в Царево (ПОЛИЦЕЙСКА СНИМКА)

Паркингите в Царево са стопанисват след спечелен конкурс от „Тео кос 81“ЕООД, собственост на Иван Петков Вълчев, човек от Царево, за когото не е тайна, че е в прекрасни отношения с общинския съветник Емил Пейчев. Явно боят, който отнесе тарикатът Иван в края на юли от изневрен клиент на паркинга, не е бил незаслужен…
Резил в Новините Днес: Кандидат-депутат от „Продължаваме промяната“ в Царево има криминално досие

„Не може насред бедствието, когато всеки се е втурнал да помага на хората в беда, да се отвори този паркинг и да се събират пари наред. Съжалявам, че тези хора нямат никакъв усет. Безскрупулни са“, коментира Николай Димов, който ни изпрати и видео, заснето днес по обяд.

Проверка по рама

Материалът БГ простотия: Шеф на паркинг щави по 3 лв./час доброволците в Царево – ето го Иван Вълчев е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ