-1.1 C
София
сряда, март 29, 2023

Бой между двама украински шофьори завърши със смърт на единия

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Смъртта на 58-годишен шофьор разследва полицията в Русе. Тя е настъпила след свада между двама шофьори на товарни автомобили на ТИР-паркинг в града, съобщи БНТ .
Сигналът за мъж в безпомощно състояние на ТИР-паркинг на бул. „България“ е постъпил вчера около 13:00 часа, съобщиха от ОД на МВР в Русе. След установяването на тялото на 58-годишния шофьор е задържан 28-годишния му сънародник и колега.

При проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че двамата са се запознали около 2 часа по-рано. Купили са си алкохол от близък магазин и седнали да пият в района на паркинга, където между двамата възникнал скандал.
По данни на 28-годишния, другият шофьор започнал скандала, като впоследствие извадил нож и щанга, с които му посегнал. Той от своя страна му отвърнал като го ударил с юмрук в лицето, при което 58-годишният паднал на земята и починал.

По-младият обяснил пред полицаите, че след като опонентът му е паднал се е опитал да му помогне и е потърсил помощ. На място е извършен оглед от дежурни полицаи в присъствието на съдебен лекар.
28-годишният украински шофьор е задържан. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Проверка по рама

Криминално

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ