3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Бойко Борисов обърна мача: Ваня Григорова е по-добрият избор за София

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Ваня Григорова вече има всички шансове да бъде следващият кмет на София! След като вчера ИТН я подкрепиха срещу кандидата на розовите жълтопаветници Васил Терзиев, днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри, че за него тя е по-добрият кандидат.
Това обръща мача в полза на бившата сидикалистка, подкрепяна изначално от левите политически субекти. Разликата между Ваня и ДС кандидата на умнокрасивите е десет процента, която може да бъде стопена много лесно с подкрепата на ГЕРБ.

Новината съобщи Соня Колтуклиева от „Пик“.
„Днес написах смс на лидера на ГЕРБ: “Г-н Борисов, надявам се няма да призовавате симпатизантите на ГЕРБ да подкрепят кандидатите на ПП-ДБ на балотажа? Надявам се Вашите избиратели да подкрепят Ваня Григорова, а не Васил Терзиев в София.”

Бойко Борисов ми позвъни и каза, че пътува за Пловдив, там ще изясни позициите на партията си и своите виждания за втория тур.
“Подкрепата за балотажа трябваше да бъде реципрочна. Ние да призовем нашите симпатизанти да гласуват за кандидат-кметовете на ПП-ДБ, те да призоват да се подкрепят нашите. Виждате ли нещо подобно да се случва? Не.

Проверка по рама

В София – да, Ваня Григорова е по-добрият избор, според мен. Но аз не мога да се разпореждам на нашите хора как да гласуват; познавам ги – не се поддават на команди. Те сами ще си решат. Това е истината“, казва лидерът на ГЕРБ в разговор със Соня Колтуклиева.
Материалът Бойко Борисов обърна мача: Ваня Григорова е по-добрият избор за София е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ