-1.2 C
София
понеделник, ноември 27, 2023

Иван излетя от „Фермата“ след унизителен разгром на Арената

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Унизителна загуба на Арената с 0 на 15 преживя „Канатица“ от „Елбетица“ във „Фермата“, а един от силните играчите в разгромения червен отбор напусна завинаги риалитито.
Срещу професорския син Иван гласуваха четирима от съотборниците му с мотива, че в тима са останали много малко жени и е време да си тръгне мъж. Още толкова червени играчи обаче дадоха наказателен вот срещу учителката Теодора с обяснението, че е твърде неуверена и хленчеща.

Умря култов участник от „Фермата“, а за смъртта съобщи Натали Трифонова
След изравняването на гласовете „Елбетица“ получи правото да „пусне гилотината“ и да реши кой от конкурентния отбор да си тръгне – професорският син или учителката. Само след минута размисъл, зелените единодушно посочиха Иван.
Правят битка за проклети жени във „Фермата“, а те…

Проверка по рама

Решението им разплака участника, който не криеше чувствата си от първия ден в предаването. „Аз съм емоционална личност, разстройвам се лесно. Във „Фермата“ станахме едно семейство, защото прекарваме заедно по 24 часа в денонощието, колкото не прекарвам с жена ми и децата ми“, каза Иван. Преди да си тръгне от „Фермата“ той се похвали и с най-голямата си победа – да търпи в обкръжението си земеделеца Кенан, който се прослави с грубото си поведение и примитивно чувство за хумор./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Иван излетя от „Фермата“ след унизителен разгром на Арената е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ