България

Бойко Рашков остава МВР шеф и в следващото правителство – ще гони хунтата до дупка.

Кошмарите на Бойко Борисов започнаха да се превръщат в действителност – човекът, който предприе невиждано в новата ни история изчегъртване на калинките на ГЕРБ и неутрализиране на мафията около Баце, ще остане министър на вътрешните работи и в следващото правителство.

Източник на сайта разкри, че вече е постигнато съглашателство между основните политически сили, които могат да сформират кабинет, че настоящият силов вицепремиер изпълнява задълженията си безупречно, затова трябва да му се даде по-голям хоризонт на действие.

Основната задача на Бойко Рашков и в бъдещото правителство ще е да с пълни сили да разследва всички престъпления по цялата вертикала на държавната структура, извършени от мутрите на хунтата.

За неговото оставане на поста говорят и действията му – Бойко Рашков не се поколеба да влезе в открит конфликт с подложената на ГЕРБ прокуратура що се отнася до купуването на гласове, който престъпен прийом е единственият начин мафията на Борисов отново да се промъкне във властта, макар и през задния вход.

Засега е ясно, че лидерите на „партиите от протеста” – Христо Иванов, Мая Манолова, Татяна Дончева, Арман Бабикян и маргиналните политически формации, които ги подкрепят, са твърдо „за” Бойко Рашков да продължи да ръководи едно от най-важните за националната сигурност министерства – МВР.

Проверка по рама

Народ БГ

”Тия пари никога не са влизали в държавния бюджет!” Екшън с Манолова на Капитан Андреево

 

БОЕЦ внесе сигнал до ЦИК срещу Борисов за политическа педофилия

.
БОЕЦ внесе сигнал в ЦИК срещу Бойко Борисов за „политическа педофилия“ и използване на деца в кампанията! Това съобщи лидерът на организацията Георги Георгиев.

„Днес, 06.07.2021г. Сдружение БОЕЦ внесе сигнали до ЦИК и Държавната агенция за закрила на детето за едно от най-грозните и срамни явления в българската политика – използване на деца в предизборната пропаганда и агитация.

 

Магазин за Акумулатори

Прилагаме пълният текст на Сигнала.

ЦИК са длъжни в 24 часов срок да разгледат сигнала на БОЕЦ и да произнесат по същество. Това е тест и  дали в този състав на ЦИК има промяна, или отново чугуненото мнозинства на мафията има мнозинство! Ще информираме обществото за решението и отговора на институциите.

 

БОЕЦ формулираме термина „политическа педофилия“ – срамно и незаконно използване на деца в политическа и партийна пропаганда по време на предизборна кампания за политически цели. Допълнителна тежест на това закононарушение е, че децата дори не осъзнават, че с тя се злоупотребява и се нарушават техните права. Така се въздейства на тяхната психика без да могат да се защитят“, пише още той.

 

От БОЕЦ прилагат снимки, видео и документи.

 

Facebook, Георги Георгиев

Вижте още

Далаверата с фалшиви горива на Жоро Инса гръми в гръцките медии, „мисирките” у нас мълчат за „касичката” на Бойко

Купувачите на гласове стават свидетели срещу ГЕРБ ! Мафията се самоизяжда !

Планът на Бойко след 11 юли: Тотален погром в България – блокиране магистрали, бум на престъпността и поръчкови убийства, за да разберем, че без Него пропадаме

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort