БългарияПолитика

Каракачанов за унижението на Борисов: Отишъл е да проси гласове от Ердоган

.
Не знам защо Борисов трябваше да се унижава по този начин. Всичките доклади, които нашите служби за сигурност са изработвали за политиката, която води Ердоган и неговото правителство спрямо България през последните 20 години, имат едно ясно заключение – изселническите организации реално, методически се ръководят от МИТ – турските разузнавателни служби.

Това заяви пред „Евроком“ Красимир Каракачанов в коментар за изненадващата визита на експремиерът Бойко Борисов в Турция няколко дни преди изборите у нас.

Според Каракачанов няма никакво съмнение кой контролира изборния процес в Турция. „Това безразборно откриване на секции беше национално предателство и аз го казвам открито“, посочи той.

„Сега, какво е направил Борисов? Най-вероятно е отишъл да си говори с Ердоган, да го помоли: „Абе ти хубаво сега пускаш на ДПС, предишния път пусна на Лютви Местан, дай сега някой глас и на мен. Нямам друго обяснение. Но не мога да си представя как един български, макар и бивш, министър-председател, ще застане между две турски знамена. Ако ти си на някакво посещение, без значение, че вече не си министър-председател, домакинът е длъжен, от уважение към този, когото приема, да сложи и българското знаме. Честно казано унизително беше. Вие видяхте реакциите в мрежата после, бяха убийствени. Според мен Ердоган на тези избори няма да набута повече от 70-80 хиляди гласа. Той просто ще експериментира какво се случва, той много добре вижда, че има съпротива в българското общество срещу гласуването в Турция. Той много добре разбира, че ако примерно бутне едни 100-120 хиляди гласа, това ще взриви ситуацията в България“, коментира още бившият ортак на Борисов.

Вижте още:

Бойко Рашков остава МВР шеф и в следващото правителство – ще гони хунтата до дупка.

Далаверата с фалшиви горива на Жоро Инса гръми в гръцките медии, „мисирките” у нас мълчат за „касичката” на Бойко

Проверка по рама

Планът на Бойко след 11 юли: Тотален погром в България – блокиране магистрали, бум на престъпността и поръчкови убийства, за да разберем, че без Него пропадаме

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort