България

Бойко в пола: Ключови фигури бягат от Корнелия преди вота на 14 ноември


Ключови лица на БСП бягат от Корнелия Нинова, неслучайно наречена „Бойко Борисов в пола”, непосредствено преди вота, който ще се проведе 2 в 1 на 14 ноември, установи Новините Днес.

Сигнал за затвора: Корнелия Нинова лапа по 300 бона на месец от шайката ГЕРБ и ДПС?

След като стана ясно, че водещият на „Премълчани истини“ проф. Минчо Христов се присъединява към коалицията на Мая Манолова, следващите двама, които се разделят с партията на Корнелия Нинова са проф. Иво Христов, който обяви, че повече няма да бъде кандидат за депутат от листите на левицата. Новината съобщи самият той на страницата си във фейсбук:

„Уважаеми колеги и приятели. Все някога този момент щеше да дойде. Взех решение  да прекратя моята депутатска дейност. За да остана верен на себе си… Живот, смисъл и каузи има и отвъд депутатството. Другото е суета ….“.

Корнелия Нинова с колие и обици за 10 бона (Снимки)

Проверка по рама

БСП напусна и Георги Кадиев, който също обяви решението във фейсбук:

„Както вече стана ясно, няма да бъда в листата на БСП за България в Стара Загора, не по мое желание. Аз си тръгвам, но каузата „Марица-Изток“ и каузата Стара Загора остават в сърцето ми“.

Дали зад решението им стои разкритието, че Корни папка по 300 бона на месец от Бойко и Доган, за да го играе опозиция, Новините Днес не се наема със заключение.

Материалът Бойко в пола: Ключови фигури бягат от Корнелия преди вота на 14 ноември е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button