България

Само в Новините Днес: Бойко бетонирал мангизите зад граница – за всеки милиард олекнал с 200 млн. „бонус” за банката

Бойко Борисов е „бетонирал” откраднатите пред последното десетилетие милиарди от България с грандиозни „бонуси” за банките, съгласили се да прикрият колосалните суми. Източник на Новините Днес от НАП обясни каква е схемата.

Информацията е, че Бойко Борисов разполага със значителен финансов ресурс зад граница – Ливан, Дубай, Сърбия, Русия. Парите са внасяни кеш в чуждите трезори, но това не е безплатно. Сенчести банкери са прибрали 20% комисионна за всеки съмнителен влог.

На 1 млрд. лева това е 200 млн. печалба за банките. Буци се е разделял с тези наистина сериозни пари, за да си гарантира 100-процентова сигурност, че сметките му ще бъдат защитени от любопитни погледи, обясни информаторът на Новините Днес.

ЧУДОВИЩНО признание: Бойко Борисов има 8 милиарда лева (ВИДЕО)

Смачканият от хунтата ГЕРБ Пламен Бобоков наскоро разкри пред Веселин Дремджиев, че Баце притежава приблизително 8 милиарда лева, припомня Новините Днес!

Проверка по рама

РАЗГРОМ в Новините Днес: САЩ следят милиардите на Бойко, скрити по банки в цял свят от 10 куриери (ето защо Румен Спецов отиде тайно в Дубай)

Мнозина си го мислим, но все още малцина се осмеляват да изрекат на глас зловещите ни предположения:


Носят се слухове, че състоянието на Борисов възлиза на 3,5-4 млрд. евро, т.е., 8 милиарда лева… от „комисионни” и „отчисления”! Всичко е унищожено. Борисов и кликата около него са като заразно зло, категоричен бе бизнесменът.

Материалът Само в Новините Днес: Бойко бетонирал мангизите зад граница – за всеки милиард олекнал с 200 млн. „бонус” за банката е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button