13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

БРАВО! Пада още една герберска глава – кметът Георги Мараджиев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Още една добри новина за всички българи – пада поредната герберска глава, след като Окръжната прокуратура в Пловдив призова компрометирания кмет на Стамболийски Георги Мараджиев в качеството му на обвиняем за престъпления по служба, свързани с разследване на обществени поръчки на общината, съобщи БНР.
ШОК: Кметът от ГЕРБ Георги Мараджиев крал ток с вендинг машини (400 стр. доказателства)

Става дума за същото досъдебно производство, по което през ноември миналата година са извършвани процесуално-следствени действия в общината, заяви окръжният прокурор Ваня Христева, цитирана от националното радио. „Няма нищо ново, продължава работата по разследването“, допълни тя.

Христева уточни, че по същото производство е призована и Теодора Денева, заместник-кмет на Стамболийски.
Сигнал до Новините Днес: Вижте как мафията ГЕРБ е уредила дъщери, братовчеди, сестри, чичовци, вуйни и лели на държавна хранилка! (Перфектни данни за прокуратурата)

„Изчегъртването продължава! Сериал от БГ Политико-Синема, заснет със специалното участие на община Стамболийски, кмета Георги Мараджиев и заместник-кмета Теодора Денева. Но няма да се сбъдне желанието на някои хора да гледат безплатно филма – „Момчето си отива“! Момчето не си отива, а напротив – остава!“, орева фейъсбук кметът на Стамболийски. Той допълва иронично, че не е платил авторските права за излъчване на този филм в лятното кино в Стамболийски, което ще бъде открито на 2 юни.

На вниманието на Бойко Рашков: Кметът на ГЕРБ в Стамболийски броил 2 млн. за изборите на ромски барони, вади още 2 000 000 на 14 ноември

Припомняме, че през ноември 2022 г. Мараджиев, който е и областен координатор на ГЕРБ в Пловдив, беше арестуван, като беше претърсена във фабриката на сина му. Тогава от „Възраждане“ се похвалиха, че арестът задържането му е било в резултат от техен сигнал. Ден по-късно Георги Мараджиев обяви, че не му е повдигнато обвинение.
Материалът БРАВО! Пада още една герберска глава – кметът Георги Мараджиев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ