12.1 C
София
четвъртък, май 23, 2024

БСП резил: Бостънски териер съсипа кариерата на Калоян Методиев в Брюксел

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Жестоки подигравки отнася протежето на Корнелия Нинова – Калоян Методиев, след като не попадна както очакваше в евролистата на БСП за вота на 9 юни. Това разказаха за „Уикенд” активисти от „Позитано” 20, след като стана ясно, че ренегатът отпада от листите за Брюксел и не е втори след водача Кристиан Вигенин, след като Румен Гечев зае почетното място.

По думите им врагове на фаворита на соцфурията се гаврели, че бостънският териер на Нинова е съсипал кариерата на Методиев. Причината е, че бившият съветник на президента Румен Радев се прочу с любовта си към кучето на крушовската Борджия и дори се мълвеше, че го разхожда като примерен камериер на соцлидера.

Според депутати на столетницата именно заради това Нинова взела решение да не поставя Методиев на обещаното му второ място в листите за Брюксел, тъй като това щяло още повече да накърни имиджа й пред левия електорат. Мълвата, че Методиев не обслужва само кучето на Нинова, а и стопанката му, пък напълно отказала соцфурията да постави приближения си в европейската листа. Компенсация щяло да има, уверяват червени депутати – Методиев щял да бъде на избираемо място в списъците на БСП за родния парламент, но нямало да е водач, както се и оказа във вторник, когато БСП издаде списъка с водаческите места за вота.

Социалисти припомниха, че това е вторият път, в който Корнелия Нинова жертва любимец в името на доброто си име.

Преди години рали-състезателят Крум Дончев бе набеден за любовник на червената фурия, след като тя не пропускаше негово състезание и дори го набута в депутатска листа. Клетникът се наложи публично да отрича интимна връзка с червената лидерка с думите, че не била негов тип, а тя го елиминира от социалистическата партия, за да потуши скандала.

Проверка по рама

Материалът БСП резил: Бостънски териер съсипа кариерата на Калоян Методиев в Брюксел е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ