12.1 C
София
четвъртък, май 23, 2024

Гражданска позиция в Narod.bg: 0887 39 78 26 – Васил Терзиев, 0893 01 35 47 – Борис Бонев, звънете им за пътния ад в София

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Уникалните глупости с организацията на движението и паркирането в центъра на София, сътворени от невнятниците от ПП-ДБ-„Спаси София”, пробутани без допитване до софиянци от ДС кмета Васил Терзиев, очаквано срещнаха лют отпор.

Спецове вече дадоха мнението си, че платформите по автобусните спирки, които кметът и розовите му съдружници искат да наложат без одобрението на Столичния общински съвет, са освен незаконни, и опасни за живота на хиляди пешеходци.

Промените касаят бус лента и велоалея по бул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Фритьоф Нансен“, която става двупосочна и компенсиране с паркоместа на бул. „Витоша“.

Понеже Васил Терзиев не сметна за нужно да се допита до жителите на най-големия град в България дали са съгласни с глупотевините, нито поиска мнението на специалисти, които да му кажат, че подобен пътен ад отдавна е отречен от страни като Холандия и Великобритания, Narod.bg публикува неговия GSM номер, за да може всеки, който поиска, да се свърже с кмета и изкаже персонално своето мнение.

Проверка по рама

Оповестяваме мобилния телефон и на розовия „политик” Борис Бонев, тъй като абсурдният проект преди дни беше представен от зам.-кмета по транспорта Илиян Павлов и общински съветници от ПП-ДБ и „Спаси София“.

Narod.bg призовава – софиянци, звънете на кмета и Борис Бонев, не ги жалете, нека научат истината от първа ръка:

0887 39 78 26 – Васил Терзиев

0893 01 35 47 – Борис Бонев

Материалът Гражданска позиция в Narod.bg: 0887 39 78 26 – Васил Терзиев, 0893 01 35 47 – Борис Бонев, звънете им за пътния ад в София е публикуван за пръв път на Narod.bg.

Магазин за АкумулаториSource link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ