24.4 C
София
вторник, юни 6, 2023

БУНТ в Новините Днес: Депесари искат от Доган главата на Карадайъ – загубил 90 000 гласа

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Топ депесари са поискали от кукловода на ДПС Ахмед Доган да отстрани формалния лидер Мустафа Карадайъ, научи Новините Днес от свои източник в Движението за права и свободи.
Новините Днес разкри: Бой в ДПС – „Маргарит ще си го сложа на к…“ – грозен екшън между Карадайъ и Рамадан Аталай заради листите

Водач на партийното недоволство е Рамадан Аталай, който от близък приятел на Карадайъ, вече е негов непримирим критик. Преди дни Аталай, начело на цяла група топ десепари, цъфнали в сараите на Дожан да искат отстраняването на политика от смолянското с. Борино.

„Аргументите на бунтарите са, че Мустафа Карадайъ не става за лидер, партията се разпада, което личи по загубата на 90 000 гласа, които Движението компенсира с вот от чужбина“, навлезе в детайли информаторът на Новините Днес.
Плейбой в Новините Днес: Мустафа Карадайъ бутал своята муза Ертен за зам.-шеф на НС (СНИМКИ)

За да покажат, че ситуацията не търпи отлагане, недоволните офертирали Доган – ако изрита Карадайъ, двете разбунтували се структури на ДПС в Омуртаг и Хитрино щели да се върнат в партията.

Именно бунтът в ДПС инспирирал и витиеватото предупреждение, които Ахмед Доган изпрати на Карадайъ по повод 53-я му рожден ден.
В т.нар. честитка прави впечатление, че почетният председател се обръща към него с израза „Здравей, драги“. „Доган използва обръщението „драги“ към хора, които вече е отписал“, казват от обкръжението му, познаващо добре стилистиката и начина му на изразяване.

Проверка по рама

Според тях това е официално предупреждение към Мустафа Карадайъ, за да не го сполети съдбата на Лютви Местан, който бе брутално изритан от председателския пост през декември 2015 г. Освен това Сокола открито загърбва официалното обръщение „господин председател“, което използва пред електората, за да не създава усещането за двувластие в партията, а и да не го унижава и подхранва шегите, че е негова пионка в ДПС.
Материалът БУНТ в Новините Днес: Депесари искат от Доган главата на Карадайъ – загубил 90 000 гласа е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ