България

ЧЕГЪРТАЙ! Шефът на РВД лапа 50 000 лв. на месец, наема шофьори от „Бистришките тигри” на Бойко Борисов

Ало, правителството, кога ще изчегъртате калинките в РВД, пита Новините Днес?! Шефът на Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение“ (ДП РВД) – гербопитекът Георги Пеев, лапа по 50 000 лева заплата на месец и е напълнил службата с некадърници, посочени от Бойко Борисов!

Дори шофоьорите в РВД не са случайни – позициите са заети от футболисти от клуба на Баце „Бистришките тигри” на Сергей Ташков – Бейката!

Само в Новините Днес: Жените в ГЕРБ на бунт срещу Бойко! (Мутрата полудя – опита да пробута племенница на Бейката за партиен шеф и загуби + СНИМКИ)

От 20.05.2021 г., когато България остана без радарна картина на въздушното пространство, самолетите летяха на сляпо близо час и само чистия късмет спаси страната от ужасяващи последици, МТИТС продължава да неглижира проблема.

Защо вече пет месеца няма предприети адекватни мерки за справянето със следните проблеми:

Проверка по рама

1.Докога хора с измислени дипломи ще бъдат назначавани на ключови позиции без необходимата компетенция и управленски качества, само защото са хора от семействата на висши функционери на ГЕРБ и ДПС?

Като например: Заместник-генерален директор по административните дейности, завършил НСА, Илия Манолев, Началникът на енергетиците в РВД е завършил „Климатична техника“, Заместник-генералният директор по техническата дейност е телефонист, а най-куриозният случай – шефът на радиолокационния комплекс е завършил „Двигатели с вътрешно горене“, но за сметка на това е племенник на Красимир Велчев – виден гербаджия и партньор по тенис на Генералния директор на РВД Георги Пеев и Бойко Борисов.

Новините Днес зове: Обезглавете НСО! Зетят на Сергей Ташков – Бейката набутан в спецслужбата да слухти за Баце

Назначаването на хора без нужното техническо образование и опит на ръководни позиции води до срив в системата. Но подборът, който се прави, се извършва също от некомпетентни служители, назначени в угода на ГЕРБ на тези позиции, включително и Генералния директор на РВД Георги Пеев.

За дванадесет години под управлението на ГЕРБ РВД се превърна от стратегически обект за националната сигурност в една посредствена „частна“ фирма на Георги Пеев без квалифицирани кадри, което има пряко отражение върху националната сигурност.

Изританият от ДАНС Димитър Георгиев и шефът на „Бистришките тигри” на Баце трепали глигани край с. Полена, НК дава година затвор (ПОДРОБНОСТИ)

Магазин за Акумулатори

2.Безобразията в РВД продължават, замаскирани като поръчки по Закона за гражданското въздухоплаване (ЗГВ), като например: ултраскъпите ремонти на почивните бази в Банско и Варна по време на кризата, предизвикана от пандемията; миене на прозорци на сградата на РВД, милиони левове, хвърлени за зона за отдих с ултраскъпо обзавеждане извън сградата на РВД, както и купуване на автомобили за частно ползване от ръководния персонал, като тези автомобили вървят с новоназначени шофьори от футболния клуб на Бойко Борисов – „Бистришките тигри“.

Редно ли е Генералният директор Георги Пеев, получавайки над 50 000 лв. заплата на месец ( и да, точно така се получава, когато всеки месец си гласуваш по няколко ДМС) и целият мениджмънт на РВД да използват служебните автомобили като частни по време на почивни дни и отпуски?

Кое налага поддържането на такъв парк при положение, че естеството на работа не налага подобни разходи? Не е ли крайно време държавата да спре да плаща тези разхищения?

Напук на парламента: Калинките на ГЕРБ накацаха на благи постове с тлъсти заплати

Наглостта на някои от заместниците достига до невиждани висоти – продажба на личните автомобили поради излишък – използват служебните като лични, а пък дъщерята на Генералния директор Георги Пеев кара служебния джип на татко, защото… защо пък не?!

Досега бившите министри на транспорта от ГЕРБ пазеха Георги Пеев, над него беше опънат политически чадър. Не е ли крайно време Георги Пеев да понесе личната отговорност вместо да се крие зад служителите си за своята герберска некадърност?

Вместо Георги Пеев да чака Министерство на финансите да му се извини за изнесената информация за разкритите „ин хаус“ поръчки, които според него са извършени по ЗГВ, по-добре новият Министър на транспорта да го уволни!

Анжелика Ангелова, фейсбук

Материалът ЧЕГЪРТАЙ! Шефът на РВД лапа 50 000 лв. на месец, наема шофьори от „Бистришките тигри” на Бойко Борисов е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort