4.1 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Ченге пред Новините Днес: Нелегални лихвари от Русе купуват гласове за Рена Стефанова (ИМЕНАТА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кандидат-кметът на Русе Рена Стефанова, издигната еднолично от бившия транспортен министър Николай Събев – Дедо Еконтий, се набърка в криминални схеми с купуване на гласове, издаде пред Новините Днес източник под пагон от Областната дирекция на МВР.
Ченгетата са засекли нелегални лихвари в кв. „Дружба” 2, които зарибявали жертвите си, че срещу пусната бюлетина за осъдената бивша депутатка от ПП на вота на 29 октомври ще намалят сумата по борчовете им.

В криминалната търговия с избирателните права са забъркани криминални авторитети като Л. Паскалев, В. Люцканов, П. Ангелов, тартори на лихварски банди и бригади за имотни измами, обясни униформеният източник на Новините Днес.
С помощ от татко Петко: Дедо Еконтий бута осъдена за катастрофа за кметица на Русе

Юристката на Дедио Еконтий Рена Стефанова беше депутат в 47-ото и 48-ото Народно събрание, но не намери място в настоящия парламент, след като беше изместена с преференциален вот от четвъртия в листата Иван Белчев.

Младият депутат е и сред най-ревностните врагове за издигането на юристката за кмет на Русе, тъй като тя има осъдителна присъда за причинена катастрофа в София, пък макар и условна.
Въпреки това Николай Събев, позат като провален транспортен министър, но и като един от най-щедрите спонсори на ПП-тата, успя да наложи вярната си юристка за кандидат-кмет, с което „Промяната” загуби всякакви шансове в Русе.

Проверка по рама

Социолозите към момента дават около 8% на аватара на Ники Еконта, което е крайно недостатъчно за преминаване поне в балотажа.
За капак натрапената кандидатура разцепи и без това мижавата подкрепа за ПП, като много от избирателите на партията я изоставиха в търсене на читава кандидатура.

Очаквайте продължение в Новините Днес, за да научите колко струва гласът в Русе

Материалът Ченге пред Новините Днес: Нелегални лихвари от Русе купуват гласове за Рена Стефанова (ИМЕНАТА) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ