1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

Пернишки драми в Новините Днес: Кметът Станислав Владимиров обслужва „Титан“ заради чичо си Перо

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Перник се тресе от поредната драма – кметът Станислав Владимиров директно обслужва софийската сметопочистваща фирма „Титан“ за сметка на местни дружества. Причината е повече от елементарна – в „Титан“ работи кметският чичо – скандалният Първан Първанов – Перо, разкри източник на Новините Днес от миньорския град.
Новините Днес до КПКОНПИ: Кметът на Перник Станислав Владимиров даде пътните ремонти на „наша фирма“ – далаверата върти пастрокът на Денислав Захариев (ДОКУМЕНТИ)

Шуробаджанащината, естествено, поражда напрежение в Перник, което изнервя допълнително и без това нажежената обстановка покрай вота на 29 октомври, на който Станислав Владимиров ще се опита да яхне града за втори четиригодишен мандат в плетена на нови схеми с обществени поръчки.

„Титаните“ са доволни от кмета на Перник

Фаворизирането на софийската „Титан“ на олигарсите Димитър Борисов – Гърнето и Иво Иванов – Праховеца създаде конфликт между избягалия от БСП кмет Владимиров и местния бизнесмен Феодор Феодоров – Федята.
Перничани помнят, че по време на първия си мандат пробитият кмет на Перник прекрати договора за почистване на местната пернишка фирма „Стройнженеринг“ на Федята, за да набута „титаните“ Праховеца и Гърнето, които са опасно близки с чичо му Първан Първанов.

Чичото на кмета – Първан Първанов-Перо

Известният повече като Перо бизнесмен е бивш президент на „Металург“ (Перник), а след идването на „Титан” в ЦСКА дърпаше конците зад кадър в Борисовата градина.
В града се разправя и любопитна жълтения – че Федята е актуалният любовник на депутатката Христина Георгиева, наричана в региона пернишката Джорджия Мелони.

Проверка по рама

Материалът Пернишки драми в Новините Днес: Кметът Станислав Владимиров обслужва „Титан“ заради чичо си Перо е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ