1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

Черни облаци са надвиснали над Мартин в „Игри на волята“! Още тази вечер ще…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Тази вечер в „Игри на волята“ ще се случи нещо, което ще преобърне играта и ще размести коалициите за пореден път. Черни облаци ще надвиснат над Мартин Елвиса и ще бъде прокуден от племето си. 
Момчил има привилегията да залага на кастинг битката. Ако познае кой ще спечели битката – ще си подсигури храна докрая на сезона, но ако загуби – ще трябва да изпрати един от племето на Старейшините при това на Гладиаторите. 

И съвсем естествено Момчил решава да изпрати Мартин в другото племе и да си подсигури по-мирен престой в шоуто. Именно Мартин е този, който дърпа конците в синьото племе и създава напрежение сред останалите. 
Мартин не го чака нищо хубаво в другото племе, където се намират Мастагарков и Виолета. Те са най-големите му врагове в шоуто и с нетърпение очакват да си му върнат всичко. Ще се съюзят срещу него и ще го номинират всеки път. 
Но Мартин успява да се преботи и остава до финалната тройка в предаването. Всички вече знаят, че големият победител е Иван Рълев, след него остават Момчил и Мартин. Краси Дунев и Мастагарков са в челната петица./show.24-chasa.eu

Проверка по рама
Блиц

Статията Черни облаци са надвиснали над Мартин в „Игри на волята“! Още тази вечер ще… е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ