Последни

Росен Миленов от протеста пред ДАНС: Тук сме от 3 часа следобед. Близо 2300 агенти са блокирани в сградата

.
Росен Миленов

 

Тук сме от 3 часа. В момента всички служители са блокирани. Близо 2300 агенти на ДАНС са вътре в сградата. Това заяви по 7/8 ТВ организаторът на днешния протест пред Държавна агенция „Национална сигурност“ Росен Миленов.

„В последните 30 години в тази институция се съхраняват данни за престъпна дейност на всички управляващи лица досега. Тези данни се ползват като компромати, чрез които се управлява в интерес на мръсните пари. Тук може да кажем, че ДАНС е фабрика, която създава, съхранява и по най-грубия начин използва тези компрометиращи данни срещу интереса на българския народ. Тук фактически има информация за всеки политик и за всеки от така наречените олигарси. Всички тези лица, които имат някакво икономическо и политическо влияние, се оказват кукли на конци на едни неформални кръгове и търгове. Тук сградата е пълна с доказателства за онзи грабеж, осъществяван над 30 години над държавата, той е грабеж на нашите пари“, каза още Миленов, който е и бивш служител на ДАНС.

 

Припомняме, че по-рано днес пред Агенцията се изви жива верига, която блокира бул. „Черни връх“. Исканията на протестиращите са всички данни за незаконни СРС-та да бъдат предадени на гражданите, тъй като имали информация, че се унищожава информация, свързана с тях. Те настояха още вътрешният министър Бойко Рашков, както и т.нар. „партии от протеста“ да дойдат при протестиращите. Демонстрантите дори се заканиха ако това не се случи, да поискат оставката на Рашков.

Проверка по рама

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button