30.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Дара Екимова лъсна по гол задник в „Капките“ ВИДЕО 18+

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Дара Екимова се хвърля смело във всички предизвикателства, които й отрежда бутона в „Като две капки вода“, а често те са по-сложни, отколкото изглеждат в действителност от клиповете на малкия екран.

В снощния лайф на шоуто младата изпълнителка трябваше да влезе в образа на Chanel и да изпее хита й SloMo. Начинът, по който се появи Дара на сцената, веднага прикова погледите – не само заради сценичния й образ, а най-вече заради оскъдното количество плат по тялото й.

Христо Петков разтърси „Капките“, а Керана направи нещо неочаквано с Лили Иванова ВИДЕО

Проверка по рама

За първи път Дара буквално се появи полугола на сцената на „Капките“. Задникът на изпълнителката лъсна пред цяла България, измествайки на няколко пъти фокуса от иначе много трудното й във вокално отношение изпълнение.

Прецедент в „Капките“! Журито посече Дара Екимова в „Капките“, но тя успя да… ВИДЕО

„Загърни се малко, че заеква нашият“, й каза водещият Рачков малко след изпълнението, гледайки към Асен Блатечки в журито.

„Ти си изумителна певица и пееш по-добре от тази кубивка според мен. Тя ми се стори доста по-темпераментна, особено в първата част на песента, но после, когато ти свали горната част на дрехата си и остана така… и се разтанцува… тогава…“, не успя да довърши коментара си актьорът, ухилен до уши заради сексапилната гледка пред себе си./show.24-chasa.eu 

Магазин за Акумулатори

Блиц

Статията Дара Екимова лъсна по гол задник в „Капките“ ВИДЕО 18+ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ