5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Денислава от „Игри на волята“ се пробва с трима от участниците, ето кой успя да вкара в леглото

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Денислава от „Игри на волята“ ще се окаже доста палава. Хора от екипа на шоуто издадоха шокираща пикантна тайна за блондинката, която я представя в нова светлина и най-вече обяснява нейната неприязън към Благо Мастагарков. 
Риалити звездата влезе в приключенското риалити като гадже на Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от „София ден и нощ“. Но в момента е завъртяла главата на един от участниците в риалити формата. И не който и да е, а победителят в „Игри на волята“. 
Мастагарков

Денислава и Иван Рълев са новата светска двойка на България, но преди да се гаджосат девойката се е пробвала и с други участници. Първо е точила лиги по мачото Мастагарков, който рязко я отрязал и оттогава тя започнала да води война срещу него, тъй като наранил женското й его. 
От екипа на шоуто издават, че й Мартин Елвиса е отсвирил мераците на блондинката и накрая тя ударила кьоравото с победителя в шоуто Иван Рълев. Отношенията им стартират малко след приключване на формата, докато все още е била гадже на Кристиан./show.24-chasa.eu

Проверка по рама
Рълев

 
Блиц

Статията Денислава от „Игри на волята“ се пробва с трима от участниците, ето кой успя да вкара в леглото е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ