5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Десислава Иванчева ще съди Сливенския затвор

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Десислава Иванчева, която излежава присъда за подкуп, съди администрацията на Сливенския затвор. Бившата кметица на столичния район „Младост“ заявява, че не й осигуряват лекарства и лечение от стоматолог. Това обявиха в официалната ѝ фейсбук страница нейни представители.
Ето какво пише в публикацията:

„Уважаеми медии в Сливен,
Скъпи приятели на Деси Иванчева,

Утре (14.03.), около 13:00 ч. Десислава Иванчева ще бъде конвоирана до Административния съд Сливен.
Тя е завела дело за бездействие от страна на администрацията на затвора, която държи в ръцете си здравето и живота й.

Проверка по рама

Неведнъж Деси ви е споделяла, че от години има образование на хипофизата, което се контролира с лекарства, за да не прерасне в злокачествено. Към момента молбата й заедно с всички болнични изследвания през годините е оставена без разглеждане, а тя съответно без животоспасяващите я лекарства.
Освен това Деси скоро може да остане без зъби. Молбата й за адекватно лечение от пародонтолог също е забавена няколко месеца.

Медиите и всеки, който желае и има възможност да види Деси в Сливен за малко, може да го направи във вторник (14.03), около 12,30- 13,00 ч. пред съда“, пише в страницата на Иванчева.

От присъдата си бившата кметица вече е излежала 2 години и 45 дни и остават малко повече от 3 г. След по-малко от година ще има право да поиска предсрочно освобождаване.
Криминално

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ