3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Донжуанът Петър вече има женски фенклуб във „Фермата“ СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Един от участниците във „Фермата“ вече се радва на по-голямо женско внимание от всеки друг мъж в стопанството. Петър от отбор „Елбетица“, който се обясни в любов на красивата Моника още с влизането си в предаването, постепенно се сдоби цял дамски фенклуб.
След като любимата му отпадна от риалитито, 43-годишният актьор бързо забрави за нея, а около него започна да кръжи рояк от млади фенки.

Синът на Сашо Дойнов се заяде на Арената и напусна „Фермата“ СНИМКИ
Сред най-големите му почитателки е фитнестреньорката Ния, която подкрепя всяко негово решение в отбора им „Елбетица“. Продавачката на цветя Емилия също не крие симпатиите си към лидера на зеления тим. Силно благосклонни към Петър са също актрисата Присияна и цигуларката Линда.
Бившата гимнастичка Валерия, която първоначално се дразнеше от диктаторския стил на актьора, вече не му опонира. Единствено балерината Мартина остава дистанцирана към участника, който наскоро призна, че никога не се е женил, но би искал да има деца.

Проверка по рама

Оперираха Мис България Нанси Карабойчева след „Фермата“, тя призна и показа… СНИМКИ
„На Петър явно му се получава с жените. Опитва да обработва всички момичета, за да го подкрепят. Трябва да се случи някав катаклизъм, за да им просветне“, коментира дизайнерът Сергей, който е сред най-големите опоненти на актьора във „Фермата“ и все по-трудно крие своята неприязън към него./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Донжуанът Петър вече има женски фенклуб във „Фермата“ СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ