Криминални

Доведоха с белезници Милен, който правил секс оргия със съпругата си и малолетната си дъщеря

Извратенякът Милен Александров от Средец, арестуван заради системното изнасилване на 12-годишната си дъщеря, което много често било съчетано със секс оргия със съпругата му, бе доведен с белезници в Окръжния съд на Бургас, пише „Флагман“.

Днес трябваше да започне разпоредителното заседание, но то бе отложено, защото жертвата му вече е събрала смелост и не само иска да се изправи срещу него в съдебната зала, а и да присъства на заседанията. Тя щеше да го направи още днес, но е възпрепятствана заради матура, на която се явява в този момент. Момичето прави всичко по силите си, за да излезе от гетото, да се образова и има нормален живот.

Доказателствата срещу Милен са много сериозни и той със сигурност ще получи сериозна присъда. Срещу него е свидетелствала съпругата му, която твърди, че била принуждава да участва в сбърканите секс игри на мъжа си. По думите й той я заплашвал и пребивал, ако откаже да се включи в оргията.

Още по-шокиращото е, че развратните действия са извършвани многократно пред очите на други две малолетни деца на семейството – момченце и момиченце, на които е обяснявано, че това са „игри за големи“ и скоро и те щели да бъдат включени в тях.

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort