България

Новините Днес предупреди: Страшни далавери в затворите – сам човек напръскал срещу хлебарки 8 кв. км за час

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Новините Днес не веднъж предупреждава за затворническата мафия, която източва бюджета с компрометирани обществени поръчки.

ОТМЪЩЕНИЕ: Далаверите на Иво Синдиката блокираха Софийския затвор, колегите го търсят да го бият

Сега новина ни бе потвърдена от правосъдния министър Надежда Йорданова, която разкри, че Държавната финансова инспекция е стигнала до измами с поръчките в затворите. По време на пресконференция министърът на правосъдието призна, че при изпълнението на един от договорите се установяват сериозни проблеми.

Сигнал на Новините Днес до министъра на правосъдието: Как двама бандити в униформа от ГЕРБ си купиха лимузини с парите за ремонт на Централния софийски затвор (РАЗСЛЕДВАНЕ)

Проверка по рама

Пример – 8 хил. кв. метра е трябвало да бъде обработени срещу мишки и хлебарки от един човек за един час. Това е физически невъзможно, отбеляза министърът.

Сигнал до Новините Днес: Иво Синдиката яде печени агнета със затворниците в Казичене (пълен хаос в министерството на русата фурия Деса Ахладова)

Друга поръчка е за зимно и лятно облекло за служителите. Двама са били участниците, но един отпада. Печелившата оферта е само с малко над 40 лева под максимума. 10 са офертите за поддръжка на климатици. 9 са били отстранени. Този, който печели отново, е с малко под максималната цена.

Прокуратурата погна затворническия бос Жоро Сатъра за жестоки далавери

За преустройството на ареста в Благоевград е имало 8 участници, 6-ма са отстранени. Печели участникът с по-високата цена, а по-късно му се изплащат и допълнителни пари. Голяма част от поръчките са по Норвежкия механизъм, допълни Йорданова.

Материалът Новините Днес предупреди: Страшни далавери в затворите – сам човек напръскал срещу хлебарки 8 кв. км за час е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort