Криминални

Двама карали ученичка да проституира, давали ѝ джобни и храна

Районната прокуратура – Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу В.В. и Л.В. Обвиняемите са осъждани.

През февруари мъжете се запознали с 14-годишна ученичка. Заедно посещавали заведения, купували ѝ храна и напитки, давали ѝ джобни пари. Не след дълго ѝ предложили да печели пари като проституира. Момичето отказало. След този случай продължили да се виждат, както и да склоняват непълнолетната към предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане, съобщи Апелативната прокуратура – София.

От март до април 2021 г. обвиняемите убеждавали и мотивирали ученичката да осъществява полови контакти с различни мъже срещу предварително уговорено от тях заплащане. Съдействали чрез намиране на клиенти, публикували обява в интернет сайт, водели я и я прибирали от различни адреси, осигурявали превоз. Често вземали момичето от училище, поради което то имало много неизвинени отсъствия.

Пострадалата не споделила с никого от близките си с какво се занимава. Била принуждавана да предоставя сексуални услуги чрез заплахи. Бащата на 14-годишното момиче, който работел в Германия, разбрал за случващото се с дъщеря му. Върнал се в страната и подал сигнал в полицията.

В хода на разследването са били събрани доказателства срещу двамата мъже. Престъпленията са извършвани с користна цел – мъжете получавали част от сумите, заплащани от „клиентите“ на момичето.

Проверка по рама

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort