17.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Джизъса нанесе жесток удар на Поли след победата в „Сървайвър“ СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Още докато беше в „Сървайвър“, на хиляди километри от България, стана ясно, че Джизъса отново е пред развод, а бомбата хвърли най-неочаквано жена му Поли. Изненадата за ексфутболиста след излизането му от риалити шоуто, което спечели преди броени дни, със сигурност е била доста неприятна.
Отговорът му обаче, едва ли е изненадал някого, при все, че очакването за такъв фигурираше често и в коментарите на последователите му в социалните мрежи, където и без друго Джизъса е свикнал да споделя доста лични моменти от живота си.

Благо Джизъса грабна 150 бона от „Сървайвър“ и посвети победата на децата си
При скорошно гостуване при Николаос Цитиридис пък, той призна с усмивка, че явно може да прави две неща наведнъж – да участва в „Сървайвър“ и да се развежда.
Проверка по рама

А може би не са само две, а поне три, ако прибавим и любовните искри, които прехвърчаха между него и Мария Обрейкова, която присъства и в публиката в студиото на bTV по време на гостуването му. А заедно с блондинката бяха още и Татяна, Иван Булкин, Жоро Валентинов, Филип Буков и други. Липсваше готвачката Божана Кацарова.
Ванко 1 заплаши Джизъса: Ако доближи дъщеря ми, ще му избия зъбите, които направи в моята клиника!

„Не съм с тази жена, така или иначе. Бях с халка в играта по време на играта, да“, лаконичен бе Благо, който показа, че е заменил венчалния пръстен с вървчица от църква. Разбира се, похвали се и с нова татуировка с надпис на дланта си.

„С Жорката Валентинов показахме, че каквото и да се случи в реалния живот, всеки може да прости и да продължи напред. Той го доказа. Успокоявах го, давах му съвети“, заяви още Благо Георгиев. В това време пък поредната му вече бивша жена – Поли, си стегна куфарите към Гърция, където се съмняваме да няма добра компания./show.24-chasa.eu
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Джизъса нанесе жесток удар на Поли след победата в „Сървайвър“ СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ