България

Ексклузивно в Новините Днес: България на бунт срещу намесата на Анкара в балотажа! Голям протест блокира Турското посолство в четвъртък, 18 ноември (ДА ЗАЩИТИМ Румен Радев)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Българи от цялата страна се вдигат на протест срещу намесата на Турция във вътрешните работи на България, дочу Новините Днес.

На редакционната поща получихме потвърждение на нашето разкритие, че Бойко Борисов и фактори в ДПС са договорили с Реджеп Тайип Ердоган рекордните 200 000 гласа от южната съседка в подкрепа на кандидата на ГЕРБ Анастас Герджиков на балотажа в неделя.

Целта на гербопитеците е „Дондуков” 2, институцията, която в мандата на Румен Радев открито се опълчи на мафиотския стил на управление на Борисов и направи възможна първата стъпка към години чаканата промяна – изхвърлянето на мутрите от управлението на България.

Проверка по рама

 

В мейла се казва, че има получено потвърждение от изселнически организации в Турция, до които е спусната заповед да мобилизират целия електорат в подкрепа на кандидата на ГЕРБ до немислимите двеста хиляди гласа.

В заверата участват и платените ни социолози и политолози, които всеки ден ни бият упойка през казионните медии с уверението, че Румен Радев е сигурен победител. Ефектът е предвидим – още по-ниска избирателната активност от 14 ноември. Така, де, защо да се разхождаме до урните, като генералът така и така ще победи…

Тогава влиза в действие и заговорът на Баце и Ердоган – финансираните с пачки от чекмеджетата ходещи бюлетини ще получат неочаквано надмощие и уж сигурната победа на действащия президент ще се окаже добре планирана и щедро финансирана загуба.

За да се противодейства на плана, граничещ с национално предателство, родолюбиви организации от страната организират протест в четвъртък, 18 ноември, от 17 часа пред Турското посолство на бул. „Васил Левски” №80.

На изборите в неделя научихме важен урок – Анкара се превръща във все по-силен фактор във вътрешните работи на България покрай връзките на ДПС. Изселниците, които доскоро бяха доволно лениви в дните на вот и до урните стигаха само добре платените, станаха подозрително заинтригувани от нашите избори, показа високата избирателна активност в южната съседка на 14 ноември.

Магазин за Акумулатори

Тя се дължи не само на работата на изселническите организации и на партийна агитация, но и на активната намеса на турските власти и дори турските политически партии.

Кметове на турските общини, пристигнали в Турция покрай „Голямата екскурзия”, открито агитираха за участие във вота с бюлетина за ДПС, организираха превоз за турците с български паспорти, а партийни функционери ги посещаваха на място. Новината за кандидат за президент на България от „турски произход” пък беше масово отразявана в турските национални медии.

„Нека на 18 ноември защитим президента Румен Радев от грабителите, които си намериха съюзник зад граница – елате на протеста пред Турското посолство, за да покажем, че не сме рая”, зоват родолюбивите българи в мейла до Новините Днес.

Материалът Ексклузивно в Новините Днес: България на бунт срещу намесата на Анкара в балотажа! Голям протест блокира Турското посолство в четвъртък, 18 ноември (ДА ЗАЩИТИМ Румен Радев) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button