17.7 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Елена от „Ергенът“ забрави за Евгени и скочи в обятията на по-възрастен мъж СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Всички помним жестокия финал на втория сезон на „Ергенът“, където пианистът Евгени избра Валерия пред Елена. Втората се срина и мнозина смятаха, че тя никога повече няма да се вклюби след такова тежко любовно разочарование. 
Няколко месеца след края на снимките Елена е щастливо обвързана с по-улегнал мъж. Татуираната мадама явно е намерила сродната душа в по-възрастен мъж, който мисли на нейната честота. 
За новата си връзка издава самата тя чрез снимка, на която двамата се целуват край морския бряг. Тя и преди е признавала, че си пада по по-възрастни мъже, но направи изключение за Евгени и жестоко съжалява. Той също е по-голям от нея, но само с две години, а всичките й гаджета до момента са били с повече години разлика. 

„Копнея за кашмирени прегръдки. Искам да му се врека в непостоянна, но силна любов и едно напомняне, че често осмиваме това, в което един ден ще се превърнем. Така че внимавайте не само какво си пожелавате, но и кого иронизирате“, споделя Елена за новото си гадже.
Близки до Елена твърдят, че тя вече сериозно иска семейство и като нищо скоро да хвърли бомба, че се жени и е бременна./show.24-chasa.eu

Проверка по рама

 
Блиц

Статията Елена от „Ергенът“ забрави за Евгени и скочи в обятията на по-възрастен мъж СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ