9.6 C
София
вторник, март 21, 2023

„Ергенът“ Евгени обясни защо не даде роза на Мони

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Напускането на екзотичната танцьорка Мони Зенгинер бе неочаквано не само за зрителите, но и за останалите участнички във формата, въпреки че някои от тях със сигурност само това и са чакали. Зенгинер провокираше немалко неприязън към себе си от конкретни свои опонентки.
Най-близките й приятелки във формата обаче, проляха няколко сълзи, когато стана ясно, че именно тя е следващата, която напуска лукса и екзотиката, както и възможността да спечели сърцето на Евгени. В снощния епизод обаче, Евгени все пак забеляза, че на Пам продължава да ѝ е кофти, че Мони си е тръгнала, и реши да се обоснове за решението си да не даде роза на приятелката ѝ.

Мони Зенгинер срина със земята Евгени Генчев: С него не мога да…
„Видях, че малко се разстрои на последната церемония, защото с Мони бяхте близки. За мен беше важно да водя комуникация с нея, но останах с усещането, че просто тя не води до никъде“, откровен бе Генчев за изненадващото си решение.
„Не беше длъжен да се обясняваш за това и по принцип не желая да обсъждаме други жени, когато сме насаме“, отвърна с усмивка XXL моделката, след което между двамата последва прегръдка.

Проверка по рама

Брутална истина за Мони от „Ергенът“ отврати мрежата СНИМКИ
За разлика от Пам обаче, изявените опонентки на Мони – Габи и Елисавета, са на върха на щастието. Двете дори започнаха ентусиазирано да нищят приятелството на Айлин и Валерия, което е поставено на изпитание, след като Евгени засвидетелства интерес и към двете им.

„Няма как да са уж най-добри приятелки, пък и двете да го мляскат“, категорични са те./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията „Ергенът“ Евгени обясни защо не даде роза на Мони е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ