19.8 C
София
събота, май 18, 2024

„Евроатлантик” в Narod.bg: Кириле, кажи си! Защо заповяда контакт с руското разузнаване? (2 въпроса)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


В качеството си на премиер, за наше щастие – само 6 месеца, Кирил Петков е заповядал на военното разузнаване да се направи контакт с разведките от Русия, за да спомогнат за освобождаването на 17-те български моряци от кораба „Царевна”, блокиран в Мариупол през април 2022-а след началото на т.нар. военна операция на Русия в Украйна!

Източник на Narod.bg от Министерството на отбраната се свърза с редакцията, за да разкрие истината за поредната медийна бомба, която по-рано днес комичният „генерал” Атанас Атанасов прочете превратно както дявола Евангелието.

„Има информация, че шефът на военното разузнаване бригаден генерал Венелин Венев поддържа контакт с руските служби. … Мълчах толкова време, защото ми е болно и не искам да водим публични битки със службите за сигурност, но … той се занимава с това да си решава личните битови въпроси, като организира компроматна атака срещу съпредседател на партията, която е мандатоносител. Давате ли си сметка за какво става дума?”, фалцетно подскочи назначеният за генерал съпредседател на брокерската коалиция ПП-ДБ пред БНР.

„Това човече си позволи нагла лъжа в национален ефир. Сякаш бригаден ген. Венелин Венев се е свързал самоволно с руското разузнаване, т.е., службите в България са пробити, затова непременно брокерите ПП-ДБ трябва да останат на власт като гарант за нашето евроатлантическо бъдеще?!

Истината е съвсем друга – вярно бе осъществен контакт с руското Военно разузнаване още през април 2022-а, но по заповед на тогавашния премиер Кирил Петков! Целта беше военните разведки да помогнат за освобождаването на нашите моряци от блокирания кораб „Царевна”.

Проверка по рама

Тогава се сключи следната договорка: нашата власт в лицето на шайката ПП-ДБ пуска 2 руски самолета до Белград да си вземат изгонените тогава 70 дипломати и персонал, общо над 180 човека, а руснаците доставят българските моряците в Сочи…

После от този руски черноморски град край грузинската граница отиде правителствена делегация с близката до сърцето на Просто Киро ескурзиантка Лена Бориславова, за да прибере нашите момчета”, коментира офицерът, потресен от манипулациите на джобния генерал Наско.

„Нека излезе Кирил Петков и да ви опровергае. Задайте му само 2 въпроса:

  1. Как бяха освободени българските моряци от „Царевна”?
  2. Как и защо „евроатлантическият кабинет” на ПП-ДБ допусна 2 руски самолета над България, нали те са еманация на злото?

Очаквайте продължение по чутовния скандал с пепейките около Кирил Петков и Атанас Атанасов

Материалът „Евроатлантик” в Narod.bg: Кириле, кажи си! Защо заповяда контакт с руското разузнаване? (2 въпроса) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ