19.8 C
София
събота, май 18, 2024

The Invisible Witness / Невидимият свидетел 2018 Онлайн. Къде да гледаме The Invisible Witness / Невидимият свидетел 2018 , резюме и информация за филма.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не забравяй да споделиш статията с твоите приятели в социалните мрежи !

Адриано Дориа (Рикардо Скамарчо) е “предприемач на годината” в Милано. Той има прекрасна съпруга, дъщеря и… красива любовница. Сега обаче е под домашен арест с обвинение в убийство! Адриано се е събудил в хотелска стая до мъртвото тяло на любовницата си Лаура. Вратата е заключена отвътре и няма свидетелства за никой друг в стаята. Въпреки твърденията му, че е невинен, той е обвинен в убийство. Адриано избира Вирджиния Ферара – ветеран адвокат по наказателни дела, която никога не е губила процес, за да реши стратегията за неговата защита. Двамата имат само три часа, за да подготвят делото, да дискредитират ключов свидетел, който обвинява Адриано, и да намерят доказателства, потвърждаващи неговата невинност. Притиснат до стената, Адриано е принуден да каже пълната истина на адвоката.

 • Жанр: 2018, Мистерия, Трилър
 • дата на излизане: 13-12-2018
 • Ако The Invisible Witness / Невидимият свидетел 2018 представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
  Гледай The Invisible Witness / Невидимият свидетел 2018 Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

  Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

  Проверка по рама

  Филми онлайн без реклами

  ПРОЧЕТИ СЪЩО

  ПОСЛЕДНИ НОВИНИ