7.1 C
София
понеделник, март 27, 2023

Финансов хороскоп за седмицата от 13 до 19 март 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Вижте какво са ви подготвили звездите и планетите в средата на март за паричната сфера. Съветите на астролозите, събрани в нашия финансов хороскоп, ще ви помогнат да разберете как да увеличите или запазите успеха, постигнат от зодиакалния знак.
За съжаление засега основният финансов покровител в лицето на Меркурий е слаб, но тази неделя той ще възвърне силата и мощта си, преминавайки от Риби в знака Овен. Дотогава вие и аз ще трябва да разчитаме само на себе си. Продължавайте да следвате простите закони на просперитета, за да не изгубите късмета си по пътя към финансовия успех. Венера ще се засили малко по-рано – още в четвъртък, така че ще получим повече издръжливост и желание за работа.

Овен

Силата на волята трябва да бъде упражнена от Овен, тъй като тя ще им помогне да станат по-богати и по-успешни през тази седмица и в близкото бъдеще като цяло. Как Овенът се справя с препятствията и трудностите ще определи финансовия им успех. Представителите на този знак, заети с кариерата си, тези седем дни, особено втората половина на седмицата, трябва да дадат значителен успех. Венера ще спаси Овните от резки скокове в материалната сфера. Това ще бъде време на стабилност, в което Овните ще могат да разберат в каква посока трябва да продължат.
Телец

Телецът ще се нуждае от помощта на защитни чарове по-рано тази седмица, тъй като работата и финансите могат да станат непредсказуеми. Телецът, чиято работа е свързана с изчисления, получаване на пари, банкиране или търговия, трябва да бъде по-внимателен към дреболиите, тъй като една малка грешка може да донесе много проблеми и суета. Ако има възможност да си вземете почивка, като си вземете няколко допълнителни дни почивка, това ще бъде удобно. Липсата на такава възможност означава необходимостта от постоянно намиране на баланс между свободното време и работата.

Близнаци

Близнаците трябва да потърсят помощ от своите зодиакални източници на сила, тъй като тази седмица определено няма да е лесна. Поведението на представителите на този знак може да стане доста импулсивно. Астролозите препоръчват да не вземате прибързани решения, да мислите рационално и да се съобразявате с мнението на другите. В противен случай може да възникне конфликт в работния екип. Инициативата сега може да не намери разбиране и подкрепа от звездите. Дори управлението на наличните финансови ресурси ще създаде трудности. Важно е да се обърне внимание на съветите на близките.
Рак

Раците трябва да проверяват отново цялата постъпваща информация. Може да има много токсични, нечестни и дори отмъстителни хора наоколо. За представителите на този воден знак предстоящата седмица може да се стори скучна, защото ще трябва да влезете в икономичен режим, но много скоро той ще приключи. В четвъртък настроението ще се повиши, а в неделя ще можете да пазарувате. Венера в Риби обещава нови амбиции, самочувствие. Астролозите съветват да се пазите от прекалено свободно боравене с пари. Успех и ръст на доходите обещават областите на изкуството и красотата.

Проверка по рама

лъв

През тази трудна седмица за Лъвовете е важно да помнят опасността, която идва от неспазените обещания. Ако хората от този знак мамят другите, това ще им се върне с двойно отрицание. Тази седмица Лъвовете могат да бъдат много уморени от работа и комуникацията с колегите вероятно ще им създаде много неудобства, но от четвъртък ситуацията ще започне да се подобрява. Натискът върху тях ще отслабне. Основната финансова задача на този период е да започнете да се освобождавате от паричните дългове и да се опитате да поставите нещата в ред.
зодия Дева

Неочакваните пропуски и провали тази седмица са нещо обичайно, но способността да действате точно тук и сега ще помогне на Девата да преодолее това. Ако се забавите с проекти и със срокове, може да настъпи период на застой. Това е най-подходящата седмица да обърнете внимание на качествата на характера, които ви пречат да постигнете успех. Предстоящата седмица може да се развие благоприятно за представителите на Дева, ако не поемат рискове. В рисковата зона попада всичко свързано с пари, имоти и бизнес отношения. Астролозите препоръчват да не вземате пари назаем.

Везни

Тази седмица Венера ще бъде във Везни. Това не означава, че можете да се отпуснете. През първата половина на седмицата е по-добре да се въздържате от всичко повърхностно и съмнително, за да не застрашите плановете и финансовия успех. За да увеличите приходите, ще трябва да работите малко повече, а за да сте по-продуктивни, ще трябва да поддържате добро здраве. Трябва да се движите повече, да се обличате по-топло, да спортувате и да правите дихателни практики. Звездите препоръчват да избягвате дори дребни конфликти с ръководство, колеги или бизнес партньори.

скорпион

Предвид настоящата астрологична обстановка, Скорпионите ще бъдат много по-ефективни в работа, която не е свързана с колективна дейност. Освен това нещо лично ще засегне финансовата сфера на живота: симпатия или антипатия към човек. Астролозите също съветват да се отървете от негативните нагласи, които ви пречат да забогатеете, възможно най-скоро. Представителите на този знак през тази седмица ще могат значително да разширят финансовите си възможности и да навлязат в нови кръгове на развитие в бизнеса и кариерата. Ключът към успеха през тези седем дни ще бъде личната активност, инициативността и засилването на Венера в Риби.
Стрелец

Астролозите съветват тази седмица Стрелците да не се впускат стремглаво в работа – сега повече от всякога е важно да контролирате всички сфери на живота си. Победите в едно нещо и пропуските в нещо друго са изпълнени с проблеми и дребни неприятности. По-добре спестете парите за уикенда. По-добре е да не правите прибързани покупки. Между 13 и 19 март Стрелците най-вероятно ще успеят да намерят програма за психологически успех, която ще се превърне в източник на вдъхновение за следващите няколко седмици или дори месеци.

Козирог

Влиянието на планетите не е най-доброто, но енергията им малко се е уталожила, така че тези седем дни ще бъдат благоприятни за изграждане на дългосрочни планове и увеличаване на доходите. Астрологичните тенденции в периода от 13 до 19 март ще благоприятстват решаването на различни въпроси, свързани с кариерата и финансите. Благодаря ви много за тази Венера, която ще даде мотивация на Козирога. Астролозите съветват да избягвате импулсивни решения и негативизъм. Сега Козирозите трябва да си спомнят за силата на думите и мислите. Всичко по-горе ще повлияе значително на бъдещето във финансовата и други области.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Време е да покажете на света и хората около вас своята надеждност и компетентност. Водолеите трябва да изпълнят обещанията, дадени по-рано, да напуснат зоната си на комфорт. Никой не може да си свърши работата вместо тях. Тези хора ще могат да решават сложни проблеми, да намерят компромисни решения по-близо до петък. Астролозите предупреждават, че сега не трябва да се доверявате на думите на хората, особено на техните обещания. Наивността тази седмица няма да донесе добро и пари. Може да доведе до обратния ефект. Трябва да внимавате и с финансови приключения.
Риба

Тази седмица Рибите ще бъдат пълни с енергия и оптимизъм. Дори негативният Меркурий, който остава в техния знак до събота, няма да създаде сериозни проблеми във финансовата сфера. Предстоящите седем дни могат да бъдат пробив в някои области, които изискват смелост, решителност и самочувствие. Астролозите препоръчват да се възползвате максимално от творческия си потенциал, като се занимавате със самореклама. Ако Рибите в момента преживяват черна ивица във финансовата и работната сфера, те трябва да потърсят помощ от седем неочаквани начина да подобрят живота си.

Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru ви желаят успех и най-бърза победа над себе си. Това е добър момент да се опитате да се освободите от умствените бариери и ограничаващите вярвания. Спри да сдържаш себе си и своя потенциал.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ