Последни

ГЕРБ се цепи на фракции, война тресе мафиотската партия

Истинска война разцепи ГЕРБ на враждуващи фракции в битката кой да седне в стола на Бойко Борисов! Депутат от хунтата призна, че ситуацията излиза извън контрол, а заплахите за вадене на кирливи ризи точно преди изборите, които си разменят най-напористите в схватката, отдавна са преминали границите на добрия тон дори за гербопитеци.

Три са най-силните групички, които се борят за надмощие.

Едната е заформена около Буци, в нея са най-верните му лакеи като Костадин Ангелов – Коце Ботокса, който в момента е на стрес-тест дали има изобщо някакъв шанс срещу Румен Радев, личния доктор на Мутрата Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка, новия Потьомкин на Борисов и бивш милиционер Мануил Манов – Кухия, лидерът на младите гербопитеци Георг Георгиев и още неколцина подмазвачи.

Втората голяма вражеска фракция е образувана около Томислав Дончев, който вече не криел амбициите си да смени Бойко с аргумента, че е по-добре приет от останалите политически сили и с него ГЕРБ има шанс да сключи коалиционен договор за нов управленски мандат.

Третата силна клетка вътре в люспещата се ГЕРб е оглавена от Даниел Митов, гальовно наричан Къдравата Сю. В тази анти-Баце клетка били най-яростните превратаджии, които били готови на по-резки движения, само и само да пратят Тиквата в пенсия.

Източникът  бе категоричен, че скоро ще станем свидетели на неочаквани събития, провокирани именно от властовите битки вътре в хунтата.

Проверка по рама

По думите му в ГЕРб има още поне десетина центъра на влияние и всеки от тях дърпа чергата към себе си за сметка на Бойко Борисов.

https://novinarbg.com/

Не пропускай

Back to top button